lite från spanien

Halloj! ;)

Tisdag; Landade i Alicante typ elva? Hämtade våra väskor och sen väntade vi på S-O i typ en timma. Åkte lilla caretan till Torrevieja. Gick upp en snabbis till våningen och sen bar det ner till stranden med piknik. Medelhavet låg typ 30 minuter ifrån våningen :) Badade och fikade lite där nere, sen gick vi upp till våningen och fixade oss inför kvällen. Hanna och Lena kom förbi runt halv nio. Typ vid nio gick vi alla ner till stan och käkade Tapas. Ingen hit, usch. Jag och hanna käkade mest bröd, ost och parmaskinka. Sen kollade vi runt lite på stan, innan vi gick hem och sov.

Onsdag; Åkte till marknaden i Guadamar med hanna och lena. Köpte lite smått och gott. Sen käkade vi på en lunchresturang, mumma. Åkte hem till våningen, jag packade och sen åkte vi alla hem till lena och hanna. De vuxna åkte och handlade medans vi barn stannade kvar och såg på bumbibjörnarna och käkade körsbär och tofifee, hehe. Sen duschade vi, lagade mat, åt och sen gick vi ner till baren. Där spelade vi biljard och fotbollsspel. Hehe. Sen gick vi upp och sooov!

Torsdag; Åkte till Aquapolis i torrevieja. Ett vattenland för er som inte fattar ;) Hyrde ringar och lite sånt, sen började vi åka. Det var kuuul! Jag sa att jag inte skulle åka boomerang, men tredje åket så small det. Haha. Det var sjuuuukt läskigt. Men det var skiiitkul HAHAHA. Sen solade vi, åkte alla andra banor, åt lunch, låg i vågppoolen och lite sånt :) Det var kuuul! Vid fem så hämtade lena oss där. Jag fick skjuts till våningen. Minns inte vad vi gjorde på kvällen haha. Vi kan ha käkat nått hemma?

Fredag; Åkte till Murcia i lilla caretan. Det gick väll bra, det var VARMT!! Ingen AC och fem pers i en gammal bil med två dörrar... Lyckat? Nej! I Murcia finns det ett skitstort shoppingcenter, man kan typ gå runt där i två dagar utan att bli klar :p Shoppade en hel del, haha. Jag är bra! På vägen hem åkte vi förbi El Rancho och bokade ridtid tills dan efter :)

Lördag; Åkte till El Rancho. Vi gjorde iordning Armani och Zorro! Sen började vi rida på ridbanan. Jag red Zorro, han var seg, men rätt fin. Gick på pessoa, men inte skarpt. Tygeln i stora ringen. Han var mysig, d-ponnystorlek skulle jag gissa på. Hans galopp var underbar, helt skuttig och studsig, jätterolig! :) Sen bytte vi. Armani var verkligen min typ av häst. Jättehärlig att rida och så, hon som hade lektionen sa att vi passade ihop :) Det gick iallafall jättebra på henne! Efter ridningen så låg vi vid poolen hela dagen och steeekte, badade och drack pepsi :D Sen åkte vi hem, fixade oss och så åkte vi bort till hanna och lena. Gick och käkade på christoffers. MUMS säger jag bara! Fast servitören var läääääskig, han typ.. vaar allmäänt läskig. Han sa att det var "chicken-day" och att vi var "chicken-lovers" ;)

Söndag; MINNS EJ! HAHAHAHA FAIL

Måndag; Åkte till marknaden i Santa Pola. Hittade inte så jättemycket men lite grann. Sen åkte vi ner till La Mata, där solade och badade vi i de höga vågorna ;) Det var så jäkla kul! Sen åkte vi hem till våningen och käkade middag. Det hände så jääkla mycket sjukt denna dag, först så är det kö för att det var någon polisgrej, de stod där med k-pist, spikmatta, kontrollerade bilar (hundarna fick söka igenom dom :o) shiiiiiit va rädd jag var! Sen när vi kommer hem och sitter på balkongen så ramlar en snubbe nere vid banken. Han fick typ nått epelepsianfall eller nått, två ambulanser och polis kom och blablabla. Händelserik dag!

Tisdag; Gick upp i ottan och åkte till Benidorm. Tog inte så jättelång tid. Eftersom vi skulle upp i bergen till Guadalest, var det kringelikrokvägar. Men det gick bra! Guadalest ligger uppe i bergen och är typ den enda staden i spanien som klarade sig undan krigen :p De var rätt häftigt! Var uppe i borgen och på begravningsplatsen osv. Sen åkte vi ner till vattenfallet man kan bada i. Minns inte vad det hette :p Det var iallafall svinkallt i vattnet. Typ fjorton grader kanske? :p Men det var en upplevelse! Påvägen hem stannade vi vid La Mata och badade, solade och kekade mat! :) Sen åt vi middag vid typ halv elva hemma i våningen.

Onsdag; Vi åkte ner till San Pedro? och stannade vid en jättefin strand med perfekta vågor! Där låg vi typ fram till två? Då åkte vi hem och packade/sov/såg på tv bla :p Var inte ute så mycket mer i solen efter det :p På kvällen gick vi iallafall ner till stan och käkade på en pasta resturang, skitgott! Var ute och gick en sväng sen innan vi gick till våningen. Kollade lite på tv, sen gick vi och sov :)

Torsdag; Åkte till flygplatsen klockan åtta. Lämnade bilen och sen så checkade vi in osv :p

Nu är jag HEMMA :D

Stranden vid våningen!


Ett sandslott som en snubbe byggt. Han bodde i ett tält brevid :p


Piren


BADABADA :D


Red Armani på El Rancho.


innan vi gick ut och åt :p


Jag i Guadalest, :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0