ariel på km!

Hittade några bilder pappa tog med lilla systemen i fredags :)


fina, fina camaro!

Bilder från igår när jag red istället för mormor på camaro! Finaste ponnyn, hade inte ridit honom på typ 3-4 år! Shiet va han e dullig :D

Det tog ett tag innan jag kom på hur jag skulle rida honom, men sen släppte allt och han var jättefin! Bra action i bakkärran och han verkade lugn och nöjd! :) Btw, så hade vi sitsträning ;)



endast en bild

En bild från KM igår! Mer får ni inte. Kommentera mera så kanske...
(kommer troligen att lägga upp bilder, men inga texter...)
VÄRLDENS FINASTE PONNIIII <3

Foto: Anko

b l o g g p a u s

precis som rubriken säger, jag bloggpausar lite... Har ingen motivation osv, vill satsa lite mera på skolan nu när jag inte är i stallet och så. Kanske slänger upp några bilder/texter någon gång ibland, men det lär inte bli regelbundet iallafall (tror jag haha). Men ja, vi hörs!

Puss

massa hinderbygge!

Halloj :D

Åkte till stallet med fyrabussen, rätt segt haha. Satt uppe i kafeterian en stund och så, sen gick vi bort till ridbanan och började bygga ;) Det tog lååååång tid! Vi var nog inte klara förens kvart över åtta (började klockan sex) höhö. Men sen skulle ju alla bommar och hinderstöd från stooora hinderboden (typ andra sidan anläggningen!!) men det funkade bra! Pappa kom och hämtade oss efteråt :)

Nu ska jag gå och sova strax, pusspuss!


mot staaaallet!

Hejhej!
Dagen har varit chiiiilldipp haha.

Men nu åker jag till stallet en sväng, ska bygga bana tills imorgon och så.

Pusspuss! :)

hoppning för uffe!

gick faktiskt grymt bra idag!

Travade först över bomserier, upphöjda och vanliga :p Sen var det massa lydnad, alltså trava över bommarna, fatta galopp och hoppa ut över ett räcke samt hoppa in över räcket, sakta av och trava ut över bommarna. När det funkade bra så gick vi över till fem och halvan typ. Det gick bra, först breddade han oxern som tuuusan, vettefan hur bred den blev :s och sen så höjde han det en bit :) Hon hoppade jättebra! Efter det så gick vi över till en linje med räcke och oxer. Fick fyra jämna lite framåt galoppsprång där och det gick super! :)

Sist så hoppade vi en liten lydnadsbana, det gick också bra!

En hiss till ariel var att hon kunde skritta och verkligen jobba! Alltså annars brukar hon bli lite trippig och så, men idag skrittade hon verkligen lugnt och fint, samtidigt som hon jobbade på bra! Sen hissar jag ju hela tiden att hon är så oerhört duktig i hoppningen! :D

Det var allt från mig, pusspuss!

terrängträning på runsten :)

yeeey uppdatering...

Fast näe.

Jag orkaaaar inte blogga just nu, iallafall.

Tänkte bara dra lite kort, har vart på tävling med johanna både igår och idag. Olivia igår, gick supert och LM idag gick också supert :) Är iallafall FETT trött. Har typ sovit en stund.

Men nu ska jag typ, hmm... hjälpa till med maten eller nått.
Puss


hoppning på J

Hejhej!

Nu är jag hemma, kom hem för typ 30 minuter sen...

Idag red jag iallafall på stora, långa Jasmina. Tänkte att det här kommer gååå piss, eftersom att jag verkligen inte kan rida henne, det har aldrig gått särsklit bra. Med den inställningen satt jag upp och började skritta. Sen tränade vi lite styrka på oss själva. Rida lätt utan stigbyglar och stå i lätt sits i galoppen utan. Det gick faktiskt rätt bra. Hon hamnade i en hyffsad form och fick med sig baken. Hon har ju tendens att bli på/av hela tiden. Ena sekunden drar hon allt och vill bara springa, andra sekunden blir hon seg och jätteovillig, så hon är rätt svår ändå. Sen började vi hoppa iallafall, det gick... hmm... mindre bra? Haha. Hennes hopp alltså?! Eftersom vi hade travhoppning så skulle vi trava in över bommar och ut på oxer. Men nej, min pålle vill springa allt hon kan och galoppera över travbommarna för att sedan hoppa över oxern... Men efter lite tjaffs över vem som bestämde vart hon riktigt lydig (för att vara henne, inte stanna bara man ändrar nått litet, men stanna hyyyffsat snabbt haha) I slutet så var hon riktigt fin, lugn och samlad trav i en jätte lång och låg form!

Två i gruppen ramlade även av, en så illa att vi fick ringa efter ambulans. Men det gick bra med henne, som tur var!

Har inga bilder från idag, tyvärr. Hade gärna velat haft det från "dressyr"övningen i början! :)

puss :p

foto: Hanna Magnefelt

Gullehest :D
Nej, han är inte alls stor, inte alls :D







15 idag

Jo, det är ju så att jag fyller år idag! ;D

Hela femton år, hihi. Längtar ihjäl mig tills jag får köra mopeeeed! ;D

Men iallafall, nu vet ni det! :)


första skoldagen...

Hej!

Visserligen bara i lite mer än en timma, men ändååååå :( Fick nya skåp, hemklassrum, ja allt bara suger! Underskåp, världens sämsta hemklassrum. Vi trivdes så jeeekla bra uppe i hörnan lite avlägset, ossen måste vi byta. Skåpen har vi nu i en smal återvändsgång typ. Så jääääkla dåligt! :( Fick lite papper och så, sen slutade vi typ :p Imorgon så har vi halft vanlig dag, alltså vi går mellan halv nio och två, men vi har inte vanliga lektioner... På fredag ska vi till björnö och gå typ? Kul, aaaaa fast näääe!

Ska iallafall dammsuga här hemma nu och så :)
Puss

skola imorgon!

REST IN PEAACE HÄRLIGA SOMMARLOOOOOOV!!! :(

Jag hatar det, nu börjar skolan, imorgon klockan niooo :(:(:( Så jekla hemskt.
Tidiga mornar, långa dagar, huvudvärk, läxor, prov, lektioner, ja allt!

Så, sommarlovet 2010 har vart bra, kunde vart bättre, kunder vart sämre.

Puss

dag i sigtuna

Hallojj!

Åkte ju somsagt till Felicia, skulle fota henne och Fury. Men det blev inte riktigt så :) Haha.

Vi kom dit runt kvart i tolv, skulle hämta Fury i hagen då ägaren frågade om Filla ville rida Figge också. Eftersom vi hade planerat att ta tio över ett bussen hem så skulle hon inte hinna det. Så då fick jag rida honom :) Mickis kom förbi och då fick hon fota oss lite när vi red haha. Hämtade in hästarna, fixade dom och sen skrittade vi iväg till rakbanan som dom kallar det haha :) Figge var helt grym, alltså han var jättegullig på alla sätt och vis :) Han är typ c-ponny (rätt liten!! haha) Började trava fram lite och sen lite jobb på volten längst ner. Han var dutti! När vi ridit klart upptäckte vi det stora misstaget att klockan var fem i ett, höhö! Ingen chans att vi skulle hinna till bussen! Så vi fixade hästarna, dom fick käka och vi gick ut och fotade lite. Sen fick dom gå ut och då fotade vi dom, sen fotade vi fölen en stund innan vi gick. Hingstfölet som jag tror heter Caspian? var iallafall jättegullig, supersocial och inte aalls rädd! :)

Sen tog vi tio över trebussen till sigtuna station, buss till märsta, pendeln till tcentralen, tbanan till slussen och sist bussen till gurra c. Det tog mig en och en halv timma att åka hem från slussen idag, trafikolycka vid skurubron, så vi satt i kö, inprincip stillastående enda från nacka forum >< Jag sov typ rätt länge, sen när jag vakna trodde jag att jag hade missar gurra, men i själva verket var jag vid forum HAHAHA.

Filla på Fury och Jag på Figge :)


Så jävla söt :)


Nej inte alls söt eller såååå?

Om han hade vart stor dponny skulle jag köpt honom, han var skitrolig att rida haha :D

Fury :)


Caspian :D

Mer orkar jag inte skriva! ;) Har hänt en del mer, men det orkar jag inte skriva om :D
Puss

morning! :)

Hejhej alla glada människor :D
Gick upp för ca en timma sen, har fixat mig och allt, nu sitter jag och väntar på att behöva gå till bussen :) Ska följa med filla ut till ponnyn i sigtuna hihi :) Iallafall så ska jag typ gå nu, skriver mer ikväll!
Puuss

RSS 2.0