frågestunden!

Hey!
Ni kan fortfarande fråga saker i frågestunden, för jag kommer svara på frågorna senare i denna blogg ändå :) har man påbörjat någonting så måste man avsluta det! :)
Annars kan ni också fråga mig i frågestunden på denna blogg!
Bara så att ni vet, pusss♥

Tyvärr, nu är det slut!

Hejhej!
Denna blogg kommer att stängas, eller inte stängas. Men jag kommer inte uppdatera här något mer framöver. Detta beror på att jag och Nora har beslutat oss om att starta en gemensam hästblogg och nu är den HÄR! :D Evlingeryttarna heter den! Gå in där och följ oss istället!
Jag finns också på min vardagsblogg, klicka HÄR!
Pussar ♥

FRÅGESTUND

Vi kör på en liten frågestund, hihi! Fråga inprincip vad som helst, något du undrar över kanske?
Blir säkert inga frågor, men jaja, det är kul ändååå! ;)
Pusss

pillerill

(klicka på bilden så kommer du till deras blogg!)
Har suttit en stund och fixat ny header till Marias blogg, blev faktiskt rätt nöjd :) Dessutom är ju dom så fina, så det kan ju vara därför hahaha :D

favvohästar genom åren!

Hejhej!
Tänkte skriva om mina favorithästar genom alla år på Värmdö Ridklubb.
Min första favorithäst var Kings Mino. Han vart min favorithäst för att han var så snäll att rida på, red honom en gång i veckan på provapå ridning! Han var isabell, med bläs? (har ingen bild på honom...)
När jag började rida "på riktigt" en gång i veckan vart Nyckelpiga och Chessy snabbt mina nya favoriter, bara för att dom också var snälla att sköta och rida. Jag gillade Chessy mer än Nyckelpiga, men fick inte rida Chessy så ofta.
Sen minns jag inte riktigt vilken favorit jag hade efter dom här, men jag gillade Farbror Frej, Plankan (Palette), Simon, Balder, Idun, Wendy, Ludde, Gullan och säkert massa mera. Men det är domhär jag minns, dom är inte i tidsordning hahaha.
Sen så var jag typ in princip skötare på Melody, efter det här. Så då var hon min favorithäst väääldigt länge, typ 1-2 år kanske. Melody var en brun D-ponny. Sur i boxen men underbar att rida :) Såldes till Gotland som typ westernponny och har tydligen startat lite, de nuvarande ägarna säger att hon är jättesnäll och inte alls sur i boxen längre. Kan ha med ridskolelivet alltså :p
Började även sköta Rosalie, en fuxfärgad d-ponny. Min absoluta drömhäst, iallafall då. Saknar henne fortfarande... Hon togs bort 8 september 2008. Alltså lite mer än två år sedan jag såg henne sist. Red henne inte alls mycket, men det räckte med att bara sköta henne typ 2-3 gånger i veckan, man var kär♥
absolut sista bilderna jag har på henne... saknar tjockisponnyn :(
Sedan dess har jag inte haft någon jäättestor favorit. Slutade vara skötare samtidigt som Rosalie togs bort. Nu har jag ingen favorit, men självklart har jag dom som jag gillar mera än andra. De jag helst rider på ridskolan nu är typ Fabbe, Herkules, Bell, Camaro typ. Det varierar litegrann hahah :)
Åhnej, kom på att jag glömt TUTAN :( Hon var min favvis runt Melody tiden också :)

ny header!

Hejhej!
Har pysslat en stund med en ny header. Vart väll ok. Är nöjd, men den kunde blivit bättre ;) Lite nyare bilder (hehe lite, dom är tagna igår och i den andra headern var dom från i somras ;P), samt vinterbilder!
Jaja, ni kan ju säga vad ni tycker iallafall? :)
den gamla...

sjukling!

Hejhej!
Blir hemma idag då jag har feber, inte supermycket. Men litegrann... Ingen idé att gå till skolan då. Ska iallafall ta en macka nu och kolla på tv. Redigera lite bilder eller nått, finns inte så mycket att göra. Måste bli frisk till imorgon bara, för då är det Öppet hus på ett gymnasium. Menmen, vi får se, dom har ju flera Öppet Hus :) Men somsagt, skriver mer när det häder nått hhaha :)
Alltså jag smälter, hon är så sjukt jävla söt på den här bilden! :')

live från globen

Hejhej!
Sitter och kollar på globen, Live sändningen :) Ska gå och fixa mig nu så jag kan gå och lägga mig när det är klart. Känns som att jag är påväg att bli sjuk också :(
Suck!
Pusspusss

shit vilken dag!

Gick upp vid kvart över sex imorse, riktigt segt! Åkte hemifrån halv sju... Eftersom att det är världens snöoväder och plogbilarna är inte såååå aktiva ute på evlinge, så åkte vi tidigare. Kom fram vid sju, gick in och började fodra hö och kraft. Sen fick jag "bryta" mig in för att kolla vilka jag jobbade med eftersom det inte hade kommit någon. Hehe. Gick iallafall och fixade betforn och la den i blöt. Sen så kom Sarah, vi började täcka alla som skulle ut och sen vid åtta hade vi lössläpp. Fick springa i typ knädjup snö fram och tillbaka till hagen, eftersom att skithästarna inte ska gå in osv. Sjuuukt jobbigt! Tillslut var dom ute iallafall, skönt! Gick in och tog ut hästarna som skulle ut i framsidehagarna och sen började vi mocka. Mitt i mockningen så kommer en pappa och frågar var Rufus är, eftersom han inte stod i boxen eller gick lektion hehe. Han var ju ute, det är krångligt att förklara men. Eftersom att Jubenita blev sjuk igårkväll (Marianne eller någon, hade redan delat ut hästar för idag) så skulle Jubenita ha gått, men eftersom hon vart sjuk så ändrade Ama så att Ruffe fick gå istället, men det ändrade hon inte på haglappen, så han fick gå ut av misstag haha. Men han hann ändå vara ute i två timmar. Valackarna var assssjobbiga nu också, dom stod lääängst upp i hagen, pulsade dit i snön. Näe, då jagar Boyen iväg ALLA hästar till andra sidan hagen -,- Bara att pulsa tillbaka... Fick in honom och så torvade vi litegrann. Sen fikade vi tror jag? Hämtade in resten av hästarna sen, gjorde hö och sen slutade jag ;) Najsigt värre!
Gick ner till norra, hämtade in Ariel ifrån hagen. Hon ville nog in haha, blev rätt glad :) Fixade henne med allt, sen skrittade jag upp till södra och mötte Maria och Nora. Vi red ner till båtisvägen och Nora fotade oss. Ariel var döööööpigg och superglad! Haha, hon är så gullig :D Sen red jag tillbaka. Fixade henne, mockade och gjorde hö. Sen gick jag upp till södra igen och kollade lite på när några hoppade i ridhuset. Sen åkte jag hem :)
Bilder kommer såfort Nora skickar/lägger upp :)
Pusspusssss

jobbar imorgon!

Hejhej!
Sitter och kollar livesändningen från Globen Horse Show nu :) Ska alldeles strax gå och lägga mig. Jobbar nämligen imorgon, 7-12. Sen ska jag ner till Ariel och fixa henne. Nora ska fota mig när vi rider ut :) Hon kommer vara så fin, lilla ponnyn :)
Menmen, måste sova nu iallafall, pusspusss



globen all day!

Hejhej!
Imorse gick jag ju somsagt upp vid typ kvart över åtta. Mötte Nora på kvart över nio bussen. Vi tog oss in till Slussen och bytte dit till tuben mot Globen. Köpte annexetbiljetter och sen gick vi in. Kollade runt litegrann, köpte lite småsaker och så. Det var galet skönt att åka dit och shoppa när dressyren höll på = inte alls mycket folk! Man märkte verkligen då det vart paus eller då det slutade haha. Träffade Anko en stund iallafall, trevligt värre. När vi var klara så gick vi ut. Käkade på Donken innan vi tog tuben tillbaka till Slussen. Väntade på Nattis där i typ 10 minuter, sen tog Nora bussen hem medans jag och Nattis åkte vidare till Globen igen hahaha. Vi gick in i annexet igen och jag gick med Nattis när hon kollade hihi :) Sen gick vi till Donken igen, för Nattis skulle äta :) PROPPfullt var det helt sjukt. Vi satte oss på en kant vid snurran haha. Sen gick vi tillbaka till Annexet innan vi gick bort till A26 och gick in till våra platsen. Kollade på den Showen och sen gick vi till Annexet igen, för Nattis kände sig inte klar hahha :D
Sen började vi gå ut och så, då såg vi nån snubbe sälja biljetter. Haha, vi funderade på att köpa dom och kolla sista showen också, men vi gjorde inte det :) Tog tuben till Slussen och sen tog Nattis en direktbuss till Ingarö, jag fick vänta i typ 10 minuter på Hemmestabussen -,- SVINKALLT!
Väl framme i Gurra så började jag gå hem, höll på att frysa ihjäl på riktigt, INTE okej! Hade dessutom bara vårjacka eftersom det skulle blivit för varmt att gå hela dagen i Globen med vinterjacka!
Nu är jag iallafall hemma och sitter i soffan, kollar på hoppning från Globen.
Pusspusssss :)

godmorgon!

Har precis gjort mid helt klar, ska gå om ungefär 10 minuter. Gick upp vid tjugo över åtta typ, duschade och klädde på mig. Nu har jag precis käkat frulle och ska bara packa ner det sista ;)
Sen draar jag! :p Kommer hem vid sex ikväll. Hare bäst!
Pusss

sovaaa!

Gonatt!
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och åka till globen med nora. Sen ska jag gå på typ familjeshowen med nattis ;)
Pusspusssss

filmen!


finaste!

Hindret ligger på 110 :) Även god marginal över!

RSS 2.0