hann inte blogga igår...

Hejhej! (:
Hann lixom inte uppdatera igår haha. Eller rättare sagt, jag orkade aldrig uppdatera (;

Började med att jag väntade på fyrabussen i en timma typ, det var hyffsat segt. Jag åkte iallfall buss med jessica och nattis. Haaha, flum.se! Vi gick till stallet, bytte om och jag packade alla grejor, sen gick jag ner till norra. Väl där nere så mockade jag, sen borstade jag henne och så sadlade och tränsade jag innan vi gick ut. Satt upp och sen skrittade vi till travbanan. Det var väldigt bra underlag faktiskt. Skrittade lite innan jag travade ett varv, sen galopperade jag luuuugnt ett vrav (eller försökte iallafall) Haha. Sen skrittade jag lite innan hon fick gå i ett lite mera framåt tempo i galoppen, (pigg som satan var hon) efter det så travade jag lite innan vi skrittade av och gick bort till stallet igen. Duktig var hon, men lyssnade inte så bra haha. Sen så fixade jag henne, stoppade in allt i skåpet, gjorde kvällsmaten och hennes höpåsar. Sen så lastade vi lilleman och åkte iväg till sandö för hoppträning.

Jag och nora tog varsin vovve, (alfons och alice) medans johanna tog lilleman såklart =) Haha. Det började såklart regna när vi kom dit och hoppningen var utomhus >< Lyckat! Not. Jag och nora satt där, med två hundar som vägrade vara stilla under ett vintertäcke och filmade när johanna hoppade. Lilleman är så jävla fin, :D
Sen vi kvart över åtta så lastade vi pållen och sen åkte vi. Johanna släppte oss i hemmesta och vi gick till bussen. Pappa hämtade mig där sen. Kom hem vi kanske typ nio? Så jag orkade inte blogga =) Haha
Men nu ska jag städa i mitt rum, gäster imorgon :D
Pussen <3

finafina fabbe

Hejhej :D
Idag då, efter skolan så väntade jag i centrum på att elsa skulle sluta i typ en timma haha. Sen åkte jag till grisslinge och hon plockade upp mig på moppen. Vi åkte till stallet, där kollade vi på löshoppningen, ryckte lite snabbt på caspers man, sen fikade vi innan vi brummade ner till norra på moppen. Ariel hade precis fått mat, så jag gjorde hennes kvällsmat. Så skulle vi gå ner till ridhuset och göra hö, så möts vi av två får på stallplanen hahahaha. Så vi fick locka tillbaka dom till hagen med hjälp av en kraffthink haha. Dom hoppade typ runt efter mig som två hundar och jag var livrädd!! Så fick vi in dom i hagen efter mycket om och men. Elsa filmade hela skiten, så raderar hon filmen :(:( RIP. Det var iallfall skitkul!

Sen gjorde jag hö, mockade, borstade och gick en liten sväng med henne. Sen brummade vi tillbaka till södra. Fick reda på att jag skulle rida fabbe, bästa hästen! Vart lite knasigt innan men aja, lektionen gick så JÄKLA bra! Fabbe var verkligen superfin från start till slut. Kunde korta sig som fan i galoppen och var verkligen som en dröm att rida. Har oftast problem med att få honom lång och låg, eftersom han ofta går i en väldigt hög och spänd form! Men det gick verkligen jättebra idag, jobbade igenom hela kroppen men hyffsat låg form. I avtravningen var han jääääääääääääääättefin. Inte alls sådär springig och så, utan lugn, vilade på steget och var väldigt lång och sökte sig sjukt mycket framåt och nedåt. Jenny tyckte det så skitbra ut och jag fick mycket beröm. Alltid kul att höra! Får se om det blir nån litet filmklipp från idag, mamma filmade lite :')

Sen fixade jag honom, bytte om och sen åkte jag hem (:
Puss

terräng med johanna!

Halloj :D
Efter skolan så sprang jag och jessica hem till mig först, lämnade ryggan och så hämtade jag kameran! Så gick vi ner till centrum igen och där plockade johanna upp oss. Det bar vidare till stallet där vi slängde in alla saker i transporten, bytte täcke på hästen, satte på transportskydd och så innan vi lastade henne och åkte. Stannade på donken och köpte middag i mölnvik också, sen åkte vi mot runsten. Johanna skrämde mig och sa att bilen knappt hade någon besin kvar, och vi var typ mitt ute i ingenstans >< Haha, aja vi kom fram iallafall, tog ut olivia och började fixa henne, johanna broddade henne och så. Sen på med alla skydd, sadel och träns. Så bar det av till terrängbanan! Och fyfan va stor och fin den var!! :o skulle inte direkt tacka nej till en sån bana ute på evlinge!

Aja, dom började hoppa lite och det såg finfint ut (: SÅg skitkul ut, skulle också vilja åka dit och hoppa! :D Red väll i lite mindre än en timma, så varvade dom ner hästarna innan vi begav oss till transporten och så broddade johanna av, tog av allt, slängde på täcke och transportskydd. Så lastade vi och åkte hem (: Stannade och TANKADE på vägen hem också, välbehövligt!

Johanna släppte mig i grisslinge där pappa väntade, vi åkte hem och jag gick och la mig nästan direkt (:
Puss


HISS VS DISS


¤ Våren och solen - så extremt skönt att det börjar bli varmare!
¤ Ariel - världens bästa ponny, som alltid ställer upp!
¤ Facebookgrupper - så sjukt roliga finns det, tummen upp till dom!


¤ Skolan - så uttråkande, men jag ska hålla ut, bara några veckor kvar till sommaren!
¤ Lera - Som visserligen nu börjar försvinna, men ändå!
¤ Vissa tävlingsungar - som bara piskar på och sliter i hästen, gasar och riskerar att gå omkull!

you make my day,


tävling idag på sandö

Hallojj!
Har inte orkat uppdatera förns nu haha, har suttit med nytt inlägg uppe hur länge som helst, men jag har inte pallat haha. Nu får ni reda på hur det gick iallafall =)

LD - Framridningen och framhoppningen var hon klockren, så jävla nöjd. Hon hoppade skitbra på alla hinder och var superglad =) Sen på banan ska vi inte prata om haha, jag hoppade fel hinder - två gånger >< Haha, jag dör, klantarslet her self lixom =) Aja, bara att ta nya tag och ladda inför nästa klass (:

LC - Hon var fin på framridningen och framhoppningen även nu, men lite seg. Hade ett spö med mig och det funkade super. Hoppade fint och luftigt. På banan sen så kom jag ihåg banan hahahahha. Men sexan till sjuan var rätt klurig, ariel var stark som en oxe och vi han inte riktigt svänga upp och komma in på bågen. Så vi la en volt och fortsatte. Klockren på alla hinder, fina hesten <3

Nu laddar vi mot hufvudsta, den 9 maj :D
Puss


Båda bilderna är från LCn (:

Påväg till tävling

Hej ! Sitter i bilen påväg till sandö nu , tävlingsdags :) nu är vi framme! Puss

tävla i, vilken?



Värmdö ridklubb tröja VS värmdöridklubb jacka


Everything I do, I do it for you


hoppning för ama

Hallooooj bloggeeeen :D
Åkte ut med tvåbussen till stallet. Gick upp och bytte om och sen så gick vi upp till privat. Träffade elsa som höll på att borsta bella, höll henne sällskap medans nora och natta gick upp och gjorde hö. Sen så gick jag och nora ner till ridskolan och gjorde en tio kvällspåsar innan vi gick upp och käkade i cafeterian. Sen gick jag med nora upp till privat och höll henne sällis när hon mockade, sen mockade jag lite och så gick vi ner till ridskolan igen. Haha. Jag plockade ihop allt jag skulle ha till norra och så gick jag ner dit. Tog ut ariel ur boxen och ställde henne i gången och så mockade jag rätt noggrannt innan jag borstade av henne och fixade det så. Ställde in henne och så gick jag och gjorde hö. Hon hann käka sitt eftermiddagshö innan det var dags att ställa upp henne i gången igen och sätta på benskydd, sadla och tränsa! Juste, hennes nya hoppsadel har kommit :D (y) Sen så gick jag ut och satte upp innan jag skrittade upp till södra. Mötte nora och vi skrittade ut runt ladan, sen kom resten av ridgruppen ut och då började vi. Hoppade fram på en liten trestuds gjord av kryss, sen hoppade vi lite annat, oxer, duk, vattenmatta, bondgården, och ja :D Det var kul, ariel var fin, pigg som tusan men ja! (: Hon tyckte det var superkul iallafall! Kändes bra inför söndag. Så travade vi av innan jag satt av och började bygga bort lite. Sen ledde jag henne ner till norra. Vid det gula huset hoppade några ungar studsmatta och ariel var så jäkla rädd. Kastade sig, travade, jag hade inprincip ingen kontroll, och dom bara fortsatte hålla på och skrika som fan. Lilla hästen. Kom iallafall till stallet levande och vi klarade oss haha. Hon var lite stressad, men lugnade sig. Fixade henne, hon fick morötter och allt sånt. Sen ställde jag in allt i skåpet innan vi åkte från stallet.

Åkte hem till nora, men mer om det får ni läsa på min andra blogg, alltidnordin.blogg.se!
Pussss

Fotograf:
 Elsa Kärrlander | Kamera: Nikon D80 | Modeller: Jag och Ariel

najsnajsnajs

Haha jag och nora har planerat lite hehe (a)

Först ska vi till strömsholm!! (elsa, nattis?) och kolla litegranna, shoppa som fan och så :D NAJS!

Sen så ska vi såklart till globen horseshow i november/december (a) :D (elsa, nattis?) dagbiljett, shoppa som fan och kolla :D haha, vi är grymtbästare än bästast!

Idag har jag inte gjort nått med hästar att göra =D
Puss

Skolan

Hej! Ligger på en av bänkarna i skolan och halvsover haha. Börjar om typ 30min... Har svenska då , sen no och sen idrott (: rätt najs! Har bara haft två lektioner hittills , engelska och hemkunskapen (; men nu ska jag vara lite social haha. Puss

hoppning för uffe

Hejhej :D
Åkte till stallet direkt efter skolan idag, med jessica, hennes mamma och nora! (: Först gick jag och nora upp och bytte om på ridskolan, fick låna nattas ridbyxor (som vanligt haha) Sen gick vi till privat, jag hjälpte jessica att fixa prillan medans nora mockade+gjorde hö åt tinus. Sen så fotade jag nix en snabbis i regnet till passgrej och sen gick vi ner till norra. Först upp till stallet och fixa lite med ariel, mockade och borstade av henne. Sen gick vi till ridhuset och kollade när jessi och ulla hopptränade. Såg finfint ut! (:

Vid halv fem gick jag upp till stallet igen och fixade ariel. Hon är så gullig så :') Fixade sadeln med stigläder och sånt eftersom den är ny (: Sen så tränsade jag och så gick vi till ridhuset. Allt gick finemang idag, hon bjöd mot hindrerna, hoppade väl och var lagom pigg och glad! (: Supernöjd. Sen så gick vi med hästarna och plockade undan hindrerna och sånt. Efter det så gick jag upp med henne och fixade. Putsade sadel och träns när ariel var färdigputsad. Så stoppade jag in allt i skåpet, gjorde hö och så åkte vi hem! (:
Film kanske kommer senare, vi får seeeeeeeee!
Pusss <3

busadde




stressig dag

Heeey! :D
Först var det skolan som gällde, sen klätterverket och sist möte med en komunalpolitiker. (mer om det i min vardagsblogg) Efter mötet med komunalpolitikern åkte jag direkt till stallet med mamma. Tog ut ariel i gången och så borstade mamma henne medans jag fixade kvällsmaten och hämtade grejorna. Kratsade hovarna och sen så satte jag på tögkörningsgjorden och så tränsade jag.

Först gick vi bara till travbanan och sen tillbaka. Gick in på banan och longerade henne lite, gick väll hyffsat. hon sökte sig framåt i båda varven. Körde inte så hårt med henne eftersom det är hoppträning imorgon :D Ariel var pigg, som en liten möööööört :D Haha, men hon är gullig. Hon var typ överlycklig då hon fick morötter av mamma (y) Sen så fixade jag henne, (mamma hade mockat och gjort hö, gullig som hon e!) plockade in alla saker och så åkte vi hem (:
Nu ska jag typ sova, puuuuuusss <3

RSS 2.0