orkar inteeeeeeeee

hade skrivi ett inlägg om tiden i stallet också. Men råkade klicka bort det och blogg.se sparade bara 1/3 kanske, orkar verkligen inte skriva om. Så nu skiter jag i det!

Men nu ska jag iallafall gå och sova, eller ja, duscha först!

sötohästen idag

söt bild från kyrkettan

Hejhej!
Ni såg ju min fina vblogg HAHA. Sitter fortfarande och garvar åt den...

Började åtta idag med bild, hade Alex (vikarie!) så det var slappt fast ändå inte. Han tar mobilerna om man inte jobbar, så det var bara att börja hehe. Gjorde klart en bildanalys, har två kvar nu. Men jaja, sen hade vi ingen läsning. Eller jo, vi hade men det vart missförstånd så det vart ingen. Sen hade vi no, det var lika segt somvanligt! Dock så var det ganska chill, vi antecknade, svarade på frågor och läste. Sen fick vi sluta.

Sen hade vi spanska, Sara var 20 minuter försenad så det var också rätt slappt hehe. Skrev bara upp massa ord i skrivboken och så, sen slutade vi. Sen så hade vi idrott, det var chill! Skulle typ ha "5-kamp" eller nått. Vi hoppade långrep istället typ halva lektionen, eller inte alla, utan vi med lite humor! Hihihi! Lyckades som max hoppa 5 st tror jag haha! Men vi har fan hoppat långrep hela klassen där inne, det är tufft! Sen hade vi svenska, till kvart över tre. Det var också ganska chill, vi läste ett texthäfte och svarade på frågor.

Sen brummade jag hem och bytte kläder och sedan vidare till stallet!


Videoblogg med avramling!


gonatt, puss

Nej men nu ska jag nog sova, orkar inte vara upp längre haha. Imorgon slutar jag 20 över tre, ska ut till stallet då och rida på Ariel. Sen ska jag hem och plugga!

Men nu ska jag stänga ner datan och göra mig iordning!


jag vill vara bruuuuuun

Började åtta idag, spanska som första lektion! Började skriva en "luck text" och det gick väll bra haha. Sen hade vi so, och det gick också bra. Jag och Hanna svarade på frågor i boken hehe! På non flippade Pö som vanligt, men inte mig mig iallafall! Nej men några satt och sköt gummisnoddar på honom hehe. Vi jobbade iallafall i boken, läste och svarade på frågor. Sen slutade vi, klockan 11!

Gick hem då och gräddade våfflor med mina kära vänner Elin, Hanna och Amanda! Hahahahaha, shit va kul vi hade det. Elin och Amanda hade sprutgräddekrig och det slutade med att de låg på golvet och brottades om vem som skulle få tag i sprutgrädden! Har bilder på det hela, så lägger upp några sen.

Sen chillade vi galet till typ kvart över två. Då gick vi ner till centrum och hoppade på 74an. Amanda åkte dock åt andra hållet. Vi bytte till tuben i TC och klev av vid hötorget. Gick sen till bion haha. Satt längst upp i mitten, typ inga folk där, as skönt! Men jaja, vi såg iallafall Justin Biebers film "Never say Never". Alltså jag gillar ju inte honom så mycket, men måste ändå säga att filmen var helt okej. Och sen måste jag ju tillägga att sen okej ut hehe. Menmen, vi var galet snygga i våra 3D glasögon!

När bion var slut gick vi ner och kollade lite snabbt i affärerna. Köpte bara en sak från HM, trosor hihi. Skulle köpt ett skärp eftersom jag inte har något. Och ett par av mina jeans (som förövrigt är i storlek 24... Alltså de ska bara inte vara för stora, men de är dom.. Irriterande!) och mina chinos som jag typ tappar, också i minsta storleken...

Sen tog vi tuben till Slussen och sen 74. Gick av vid Gurra centrum och gick hem. Har pluggat typ sen jag kom hem och nu ska jag fortsätta med det!

Shit vilken ordspya det vart hahahah.

Hahaha, ni ser lappen som sticker ut på min bikini underdel? Solade sådär i någon timme, hade en RÄTT fin bränna sen kan jag ju lova... En fyrkant som stack upp, fint vaaaa? Det var iallafall askul HAHA.

Svaaar!

Hon e så kul så när hon e så där. Läktarhörnan va? Antar att denna hörnfobi försvann helt och hållet när du fick upp ett hinder?!

Haha, ja det var läktarhörnan! Ibland får hon ju för sig att den bits och det går inte att gå förbi! Jo, mycket sant, hörnfobin försvann såfort hindret kom fram, då gick det minsann bra att gå i hörnan :)

gonatt

Hejhej!
Nu är jag hemma och ska typ på och sova strax! Imorgon går jag i skolan mellan 8-11 igen haha, najs som skatan. Sen ska Amanda, Elin och Hanna hem hit och vi ska käka vofflor! Sen åker jag, Hanna och Elin in till sergel och glor på Justin Biebers film, Never say Never eller vad den nu heter. Dom tvingade med mig, haha! Aja, sen ska jag väll hem och plugga/chilla och kanske gymma om jag hinner!

Men nu ska jag fixa iordning mig, pussen

söt chey har jag hööört!

hejdoo

mot gurra ridhus nu och filma jessica och thea på hakingträning!
hörs kanske ikväll när jag kommer hem! Puss

nicki lägret 2010

Moppade ju då ut till stallet i snöööööblask. Inte kul, kan ju tala om att jag var fet av kläder! Hade fyra lager, MINST på mig. Kunde knappt gå... Menmen, kom iallafall ut till stallet vid kvart i ett kanske. Bytte om och sen mockade jag åt Ariel, rätt noga idag! Vände på det mesta och tillslut fick hon fluffig torv hihi! Sen bytte jag hennes vattenhinkar och la in insläppshöet.

Sen hämtade jag henne från hagen och började borsta. Satte på benskydd, sadlade och tränsade sen gick jag ner till ridhuset. Helt galen var hon idag haha! Kunde inte släppa Ruzzin med blicken, gnäggade, vägrade gå förbi hörnet i ridhuset, slängde sig och vände bortåt.. När jag var själv i ridhuset plockade jag fram ett räcke, skuttade lite och kände på henne! Hon var jättefin, sög verkligen på hindret och hoppade upp sig superbra! Kändes superfin hela tiden. Sen travade jag av henne en stund i låg form och sen skrittade jag bort till transporterna och tillbaka, i snövädret! Hon skötte sig iallafall kanon idag, supernöjd!

Sen fixade jag henne, så fick hon gå in i boxen och käka höet. Putsade sakerna, gjorde hö och bytte om innan jag brummade till södra.


hahah söt bild, gammal också!

Hejhej!
Tänkte blogga idag när jag kom hem från skolan, men internet funkade inte då så det gick inte så braaa. Men iallafall så började jag åtta imorse, igentligen med so. Men idag var Lampan ute och pratade med oss om att söka jobb bla. Gick väll som det brukar i våran klass men ah! Sen hade vi engelska där vi gjorde nationella, hörförståelse delen från 2009. Hatar engelska fyyyfan! Sen svenska, fast det var inte så lång tid för vi drog över lite med engelska! Men läste ett texthäfte som hette "Avresan". Från någon bok eller nått som heter någonting med vrede? Hehe, tjejen med koll! Aja, slutade iallafall klockan elva, det var najs.

Såklart hade det börjat snöa när jag skulle åka hem, men jaja. Jag dog inte! När jag kom hem så chillade jag framför "Top Model" i typ en halv timma, sen brummade jag till stallet!

Gammal bild som fan!

sleep well

Gokväll folket!

Börjar bli dags för en dejt med kudden. Dock ska jag duscha först! Imorgon har vi ingen lång dag, går mellan 8-11 och har tre lektioner! Najs dag, jotack.

Men somsagt, gonatt!

finaste ponnyn♥




världens sötaste


Har gjort klart matten nu och är tillbaka på min plats i fotöljen hehe. Musiken rullar på spotten och jag snackar med några på msn, facebook och skype. Rätt soft faktiskt om jag får säga det. Är alldeles för bra väder för att sitta inne och glo, men ja, får helt enkelt vänta tills imorgon!

Slutar iallafall 11 imorgon, så åker ut till stallet och rider Ariel.


Bara för att bilden är 2 år gammal och för att den är störthärlig!


Sitter just nu framför tvn igen och kollar på "Love and other drugs". Eller tittar och tittar HAHA, har inte sett särskilt mycket, har suttit vid datan istället... Men den är nog snart slut hehe. Typ nu är den slut, så nu ska jag kila iväg och öppna matteboken! Har lite att jobba med där, annars kommer Pö flippa imorgon.. Aja, bara ta tag i det, hihi.

Hör av mig senare!

<3

Losing you is like living in a world with no air <3

RSS 2.0