moppekurs del dooos

Hallooooj ;D

Har ju inte vart hemma nått idag, hehe. Åkte tjugo över åtta imorse till klara konferens. Började lektionen där klockan nio. Tom (tror han hette så?) pratade först i typ två och en halv timma, sen fick vi 10 minuters rast, sen snackade han en stund till och sen fick vi lunch i 45 minuter. Jag och hanna (plus typ alla andra) gick till buger king nere på plattan :) Sen började vi igen kvart i ett, höll på i säkert nästan tre timmar, sen tiominutare igen, efter det höll vi på i kanske en-två timmar sen rast och sen till klockan sex :p

Riktigt segt, min hjärna går på högvarv just nu, fyfan va mycket grejor att komma ihåg. Har antecknat under hela dagen också, sex a4 papper tror jag det blev, i punktform... ;)

Menmen, har vart ute med mormor och morfar och tränat lite, har kört mellan koner och på plankor. Svårt men kul :D Imorgon ska vi ut och köra lite i koviks område innan det bär av till moppeskolan för inhängnad körning :)

Puss

moppekurs del one

Hejhej!
Jag är värdelös på att uppdatera, i knoow! Men hur kul är det att sitta och typ skriva till sig själv?! ;)

Idag har jag iallfall vart lite med nora, sen åkte jag hem, chillade en stund. Hände inte så mycket, var rätt skönt att bara dega lite själv efter flygresan och de :p Sen vid typ fem så plockade hanna och lena upp mig i centrum. Vi åkte till moppeskolan och ja. Det gick väll bra, snubben var fett skön! ;) Han pratade och började gå igenom lite i böckerna. Imorgon blir det en lång dag, mellan nio och sex har vi baara teori :( haha. surt. Menmen :D

Nu ska jag gå och duscha och sen sova, :D
Gonatt!
Räkna därför inte med mer uppdatering i helgen eller så ;)

lite från spanien

Halloj! ;)

Tisdag; Landade i Alicante typ elva? Hämtade våra väskor och sen väntade vi på S-O i typ en timma. Åkte lilla caretan till Torrevieja. Gick upp en snabbis till våningen och sen bar det ner till stranden med piknik. Medelhavet låg typ 30 minuter ifrån våningen :) Badade och fikade lite där nere, sen gick vi upp till våningen och fixade oss inför kvällen. Hanna och Lena kom förbi runt halv nio. Typ vid nio gick vi alla ner till stan och käkade Tapas. Ingen hit, usch. Jag och hanna käkade mest bröd, ost och parmaskinka. Sen kollade vi runt lite på stan, innan vi gick hem och sov.

Onsdag; Åkte till marknaden i Guadamar med hanna och lena. Köpte lite smått och gott. Sen käkade vi på en lunchresturang, mumma. Åkte hem till våningen, jag packade och sen åkte vi alla hem till lena och hanna. De vuxna åkte och handlade medans vi barn stannade kvar och såg på bumbibjörnarna och käkade körsbär och tofifee, hehe. Sen duschade vi, lagade mat, åt och sen gick vi ner till baren. Där spelade vi biljard och fotbollsspel. Hehe. Sen gick vi upp och sooov!

Torsdag; Åkte till Aquapolis i torrevieja. Ett vattenland för er som inte fattar ;) Hyrde ringar och lite sånt, sen började vi åka. Det var kuuul! Jag sa att jag inte skulle åka boomerang, men tredje åket så small det. Haha. Det var sjuuuukt läskigt. Men det var skiiitkul HAHAHA. Sen solade vi, åkte alla andra banor, åt lunch, låg i vågppoolen och lite sånt :) Det var kuuul! Vid fem så hämtade lena oss där. Jag fick skjuts till våningen. Minns inte vad vi gjorde på kvällen haha. Vi kan ha käkat nått hemma?

Fredag; Åkte till Murcia i lilla caretan. Det gick väll bra, det var VARMT!! Ingen AC och fem pers i en gammal bil med två dörrar... Lyckat? Nej! I Murcia finns det ett skitstort shoppingcenter, man kan typ gå runt där i två dagar utan att bli klar :p Shoppade en hel del, haha. Jag är bra! På vägen hem åkte vi förbi El Rancho och bokade ridtid tills dan efter :)

Lördag; Åkte till El Rancho. Vi gjorde iordning Armani och Zorro! Sen började vi rida på ridbanan. Jag red Zorro, han var seg, men rätt fin. Gick på pessoa, men inte skarpt. Tygeln i stora ringen. Han var mysig, d-ponnystorlek skulle jag gissa på. Hans galopp var underbar, helt skuttig och studsig, jätterolig! :) Sen bytte vi. Armani var verkligen min typ av häst. Jättehärlig att rida och så, hon som hade lektionen sa att vi passade ihop :) Det gick iallafall jättebra på henne! Efter ridningen så låg vi vid poolen hela dagen och steeekte, badade och drack pepsi :D Sen åkte vi hem, fixade oss och så åkte vi bort till hanna och lena. Gick och käkade på christoffers. MUMS säger jag bara! Fast servitören var läääääskig, han typ.. vaar allmäänt läskig. Han sa att det var "chicken-day" och att vi var "chicken-lovers" ;)

Söndag; MINNS EJ! HAHAHAHA FAIL

Måndag; Åkte till marknaden i Santa Pola. Hittade inte så jättemycket men lite grann. Sen åkte vi ner till La Mata, där solade och badade vi i de höga vågorna ;) Det var så jäkla kul! Sen åkte vi hem till våningen och käkade middag. Det hände så jääkla mycket sjukt denna dag, först så är det kö för att det var någon polisgrej, de stod där med k-pist, spikmatta, kontrollerade bilar (hundarna fick söka igenom dom :o) shiiiiiit va rädd jag var! Sen när vi kommer hem och sitter på balkongen så ramlar en snubbe nere vid banken. Han fick typ nått epelepsianfall eller nått, två ambulanser och polis kom och blablabla. Händelserik dag!

Tisdag; Gick upp i ottan och åkte till Benidorm. Tog inte så jättelång tid. Eftersom vi skulle upp i bergen till Guadalest, var det kringelikrokvägar. Men det gick bra! Guadalest ligger uppe i bergen och är typ den enda staden i spanien som klarade sig undan krigen :p De var rätt häftigt! Var uppe i borgen och på begravningsplatsen osv. Sen åkte vi ner till vattenfallet man kan bada i. Minns inte vad det hette :p Det var iallafall svinkallt i vattnet. Typ fjorton grader kanske? :p Men det var en upplevelse! Påvägen hem stannade vi vid La Mata och badade, solade och kekade mat! :) Sen åt vi middag vid typ halv elva hemma i våningen.

Onsdag; Vi åkte ner till San Pedro? och stannade vid en jättefin strand med perfekta vågor! Där låg vi typ fram till två? Då åkte vi hem och packade/sov/såg på tv bla :p Var inte ute så mycket mer i solen efter det :p På kvällen gick vi iallafall ner till stan och käkade på en pasta resturang, skitgott! Var ute och gick en sväng sen innan vi gick till våningen. Kollade lite på tv, sen gick vi och sov :)

Torsdag; Åkte till flygplatsen klockan åtta. Lämnade bilen och sen så checkade vi in osv :p

Nu är jag HEMMA :D

Stranden vid våningen!


Ett sandslott som en snubbe byggt. Han bodde i ett tält brevid :p


Piren


BADABADA :D


Red Armani på El Rancho.


innan vi gick ut och åt :p


Jag i Guadalest, :)

Hälsning fran spanien!

Hejhej!
Har pallrat mig till ett intenetstalle. Haha. Det finns inte dom tre sista men ni far sta ut. Kom ner i mandags och ja, har vart pa stranden, pa aquapolis (vattenland, med hanna), marknad, vaningen och massa sont :) Det ar riktigt varmt och skont, vattnet ar nastan varmare an luften! ;) Men jag gillar`t, det ar en vecka kvar! ;)

Fast jag saknar mina vanner :( Men snart ses vi igen :D:D:D
Nu ska jag vall logga ut och kika lite pa andra sidor, skriver mer nagon annan dag! ;)
PUSS ♥♥

om typ fyra timmar..

ÅKER VI :D


Svarar på frågorna när jag kommer hem (om det blir några, såklart!!)
Får se hur mycket jag bloggar i spaninen, någon gång kanske de blir :D
PUSSSSSS

taggelitaggad

Heeeeej :D
Nu är jag hemma, det var ett tag sedan HAHA. Har käkat, lasange vart det. Sen nu kom mormor och morfar också med lite "presenter", morfar sa att han lekte jultomten :) Höhö. Nu ska jag fixa lite musik till mobilen också, som nu är dundersnabb. Pappa laddade ner de senaste uppdateringarna och då blev den snabbare än blixten! ;)

Nu ska jag äta lite tårta (från igår) och ladda ner mjusik :D
puss

orkade aldrig blogga igår

Hejhej ;D

Igår slappade vi mest, sov ju ingenting så vi var rätt trötta (y) Men de gick kanoners! Moppade till stallet och victors hus, hans dösöta katter :') man smälter ju. Sen åkte vi hem till mig, jag åt och sen åkte vi till elsa igen. Där slappade vi mera och sen käkade vi middag (igen, för min del) haha. Sen kollade vi på stallkompisar, hehe. Gick och la oss runt ett kanske? :p

idag då

Blev väckta typ vet inte haha. Gick upp och stekte pannkakor till brunchen. Elsa gjorde smoothie :) Sen åt vi brunch, det var kanoners! Efter det kollade vi på ännu mera stallkompisar, jag dog halft för att det var så jäkla varmt. Sen lyckades jag övertala elsa att gå ner och bada i poolen, så det gjorde vi :)

Nu sitter vi framför stallkompisar igen, haha. Är på fjärde filmen. Har alla tolv ;)

Om en stund ska vi nog gå ut med vovvarna eller nått sånt. Sen måste jag hem och packa... Vi åker klockan fyra inatt, så himla skönt! :) Bloggar innan jag åker, lovar!

Sen ska jag försöka uppdatera så bra som möjligt där nere, vi får se hur det blir med datan. Stigge har ju data där nere men tror inte det är internet på den :/ Men somsagt, vi får seee :D
Kraaam

Elsas grymma rapp!

HAHAHAHAHAHA, LYSSNA NI KOMMER DÖ !! SÅ JÄVLA KUL :D:D:D:D:D:D

nu har vi snart dygnat hehe.

Hejhej! Nu börjar det bli morgon och vi är fortfarande vakna och pigga (a) Hehe.
Har suttit och pysslat med elsas hemsida, som kommer ges ut då den är klaaaaaaaaaaaaaaar :D Menmen, vi får se när =) Det blir nog kul. Nu ska vi snart (om typ tre timmar) käka brunch, MUMS! Jag är HUNGRIG!!
Menmen, nu ska vi hitta på något kuuul. Puss <3

Hehe, nej vi är inte tjocka eller sååååååååååååååååååååååååååååå !! 

nattbloggning!!

Hejhej. Jag är duuuundertrött!

Jag och elsa ser iallafall på shrek tre, den är braaa :) Ska vara vakna till minst åtta, det har vi bestämt (a) Fast jag är trött som en get, kommer somna snart typ. Ändå har jag druckit en monster och coola. Dessutom är det typ fest här i närheten, det dunkar musik, fett coolt :D Haha fast näe. Menmen, efter shrek så ska vi se en annan film och sen ska vi gå ut och gå en stund i think ;) Skönt, då kanske man vaknar lite (y) Men nu ska jag se klart filmen ;D
Puss!

Suuuupermega gammal bild på casper, innan de byggde om i stallet. Minns knappt att det såg ut sådär alltså, hehe. Fint var det inte iallafall. Det var ju i den där boxen han sparkade sönder sina bakben och fick stå rätt länge..

dygna ala monster!

Hey apple :D
Sitter hemma hos elsa nu med alicia brevid mig. Var ju i forum tidigare idag och sen i stallet. Red lite på banan, Ariel var hmm.. Lat? Nej, men det gick sådär :)

Hemma hos elsa käkade vi pissa och sen kollade vi på "Den galna professorn" höhö, den var bra! Efter det sjöng vi singstar och sen så har vi suttit lite vid datan. Nu ska vi kolla på en film till och sen försöka vara vakna. Ska ju nämligen dygna idag, vi har monster till hjälp, så får vi se om vi klarar det :)

Gammal bild på bella :)

snart forum.

Mami, papi och johan ska åka till forum snart, följer också med. Även om jag vart där lite för mycket på senaste tiden... Menmen, finns alltid något! Dessutom är det jätteäckligt väder ute, det är typ varmt och kvaft... Det kommer nog börja regna snart också, inte för att det gör någonting, men ändå >< Efter forum så ska vi iallafall åka ut till ariel. Ska rajda en sväng, på en förmodligen pigg ponny :)

Känner att detta var ett väldigt onödigt inlägg, men vafan :) Hade inget annat att skriva om och då klagar ni på att jag aldrig uppdaterar -,- Suuuck. Höhöh, nej men aja :) Förhoppningsvis så kanske mamma kan knäppa lite foton idag i stallet, så ni får se liite bildeeeer :)

Förresten så åker jag, mami och papi till spanien på tisdag. Ska bli så jäääkla najs så det finns inte! Spanien 10' med hanna. Rida, bada, sola, vattenland? JA = NAJS :D Åh, jag vill åka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D Hanna åker redan imorgon, så kommer vi ner på tisdag, najs. Otroligt najs! :) Där fick ni ännumera onödig fakta, men det kan ju vara braaaaaa (a) Åker iallfall den 20 och kommer hem den 29 :D

Menmen, pusssss <3

Jag med blue eyes haha. Ja, det högra är mörkare, men det är kontrasterna som gör det :( höhö

gäster

Hallojj!
Kvällen idag har vart rätt najs faktiskt! Fam. Dypbukt har vart här, eller alla utom alex. Vi käkade mat, (mat och mat, det som gick att äta för mig!) snackade om massa olika saker och sånt :) Det var kul. Pratade mycket om gamla minnen, från typ övik. Då vi alla var där uppe, fyfan va kul vi hade alltså! ;D Saknar det lite faktiskt... Dom åkte hem runt kvart i ett, ska nog sova nu faktiskt... Är rätt trött (a)
Kramiis

från v. Pontus, Andy, Calle, Jag och Milla :) Typ övik 2005. Små och söta var vi då iallafall =)

senaste ridpassen igen

Ariel, onsdag
Red ut, jobbade lite på ängen annars lugnt.

Ariel, torsdag
Red ut barbacka. Hon var pigg, nästan lite för pigg. Det gick inte så jättebra, så vi slappade mest runt ;)

Ariel, fredag
Skrittade ut först, sen red jag lite på banan. Hon var jättefin!! Tog några småskutt också, kändes kanon!

Meggie-peggie :)

RSS 2.0