snabbiiis

Nu ska jag snart dra mig ner till ok och möta Elsa. Vi brummar ut till kovik och fixar lite smått! Hihi, kanske skriver mera sen, pusspuss

home again

Hola amigos!
Är hemma nu, vart inte alls som det var tänkt idag. Kom till stallet och hämtade in Ariel, kollar på hennes ben och de var mycket galligare än vanligt. Kände och hon ömmade litegrann. Ringde Anette som sa att jag skulle kolla om hon var halt men de var hon inte. Sen när hon kom ut gjorde hon några övningar och vi kom fram till att vi skulle stanna hemma. Ariel måste vara helt fräsch och bra, strök mig alltså.

Sadlade och så fick Elise skritta ett varv runt hagarna medans jag höll i Ariel, sen hoppade jag själv upp och skrittade runt udden, så hon skulle få röra på sig. Fick låna Camillas BoT skydd också, så lindade fram och hade BoT bak och så linimentade vi henne bak också. Sen fick hon beta en stund innan hon fick gå in i boxen och käka sin kli blandad med djävulsklo samt hö.

Lilla ponnyn, men equiterapeften kommer ut på tisdag och behandlar. Så får vi hoppas hon är fräsch till nästa gång!!

Nu ska jag duscha, sen blir det valborg! Pusss

Ariel och Mikaela på hufvudsta typ 2008! :)


mot tävling

Hejhej!
Varit dåligt med bloggning nu på några dagar, men har verkligen inte hunnit!
I torsdags pluggade jag typ hela kvällen efter jag kom hem från stallet, igår åkte jag till stallet direkt efter skolan och sen åkte jag hem och duschade och sen vidare till Julles studentmottagning. Kom hem vi 12 och då jag jag och la mig direkt. Vaknade för någon timma sen och nu ska jag åka iväg på tävling med Ariel. Hoppar två klasser, LB LB! Hoppas det går bra och att vi inte kommer hem alldeles för sent!
Ha det bäst, uppdaterar troligen inte ikväll heller!

boooring test

DRICKA:
[x] Fanta
[x] cola
[ ] Sprite
[ ] Hallonsoda
[ ) Fruktsoda
[ ] Päronsoda
[ ] Champis
[x] Trocadero
[ ] Lightläsk
[ ] Sockerdricka
[ ] Must
[ ] Jaffa
[ ] pomac
[ ] Zingo
Summa : 3


NÖTTER:
[ ] Cashewnötter
[ ] Chilinötter
[ ] Jordnötter
[ ] Hasselnötter
[ ] Valnötter
[ ] Pekanötter
[ ] Mandel
[ ] Pistaschnötter
Summa: 0

JUICE:
[x] Apelsin
[ ] Äpple
[ ] Päron
[x] Multivitamin
[ ] Svart vinbär
[ ] Ananas
[ ] Vindruvor
[ ] Äpple , Päron
[ ] Apelsin , Äpple , Mandarin
[ ] Ananas , Apelsin
Summa: 2

GODIS:
[ ] Lakrits
[x] Surt
[x] Segt
[x] Sött
[ ] Dumle
[ ] Polkagris
[ ] Vinbär
[ ] Knäck
[ ] Marshmallows
[ ] Vingummi
[ ] Kola
[x] Tuggummi
[ ] Marsipan
[x] Klubba
Summa: 5

CHOKLAD:
[ ] Vit
[x] Mjölk
[ ] Mörk
[x] Marabou
[ ] Cloetta
[x] Kitkat
[ ] Plopp
[ ] Daim
[ ] Toblerone
[ ] Frasse
[ ] Ischoklad
[ ] Blockchoklad
Summa: 3


SNACKS:
[ ] Sourcream
[ ] Tacochips
[x] Ostbollar / Cheeseballs
[x] Ostbågar
[ ] Pringles
[ ] Dillchips
[ ] Jordnötsringar
[x] Popcorn (endast biopopcorn...)
Summa: 4

Resultat : 27
0-13 Du har Anorexia?!
14-27: Du är smal -
28-41 : Du är helt normal
42-54 : Du är lite överviktig 
55 - 68 : du är extremt överviktig

you smile

Hejhej!
Vaknade för ungefär en timma sedan, gick upp för typ 30 minuter sen. Har hunnit käka frukost och duscha på den tiden. Nu ska jag föna håret och klä på mig samt försöka täcka mitt fina sår i pannan vilket inte kommer gå så bra vad jag tror... Åh det gör fett ont också, varför har man plankor som sticker ut från bilar fööör? :(

Ska till stallet idag också, hade tänkt att ta några småskutt på Ariel idag och känna hur hon känns. Annars ska jag inte göra så mycket. Nu måste jag skynda mig, puss

tuffchey@thailand

i will always remember

Hejhej!
Har typ pluggat hela kvällen, har inte riktigt haft tanken på att blogga faktiskt....

Skolan var iallafall chill. Började åtta och slutade vid två. Hade spanska (film), so (jobbade med instuderingsfrågor), no (satt i rasthallen), matte (nationellt prov) och engelska (muntliga övningar med Alex). Åkte hem och chillade en timma innan jag åkte ut till stallet. Tog ut Ariel och fixade henne direkt, sen gick jag till ridhuset och red en stund. Hon var fin faktiskt, lite seg. Red allt möjligt faktiskt haha. Öppnor, slutor, skänkelvikningar, volter åt alla håll och kanter. Övergångar, massa galoppfattningar osv. Red i kanske 30-40 minuter, hon var rätt svettig efteråt så jag tog av grejorna och spolade henne innan vi gick ut och betade. Sen ställde jag henne i gången och mockade+fyllde på vatten. Sen fick hon gå in medans jag gjorde höpåsar och kvällshinken.

Sen bytte jag om litegrann och börjar gå mot moppen. Går självklart och kollar ner på mobilen och missar att det sticker ut två plankor från Nicoles flak. Så jag går såklart RAKT in i dom med skallepär! Gjorde ju sisådär lagom ont hehe... Fick en inåtbula direkt, sen bara växte den. Just nu är den ASFUL, typ dör. Hoppas den går att sminka över haha :( Annars vet jag inte vad jag gör, stört fult är det iallafall!

Aja, kunde inte gå rakt fram till moppen, men sen gick det braa! Körde ju hem och allt hehe.
Satte mig en stund vid datan när jag kom hem, sen käkade vi middag och sendess har jag typ pluggat. Är typ äntligen klar med bilduppgiften!!


ready for the future

Hejhej!
Har varit hemma ett tag nu, chillat vid tvn typ. Ska bege mig till stallet nu och rida Ariel. Bloggar mera när jag kommer hem ikväll :)
Puss

2 cool 4 you

Vi får se hur bra det kommer gå att sova inatt HAHA. Sov ju en aningens för länge idag, så är fortfarande aspigg! Sitter och snackar med några människor och borstar tänderna just nu, ska strax stänga av datorn!

Just so you know, suger att skolan börjar imorgon fortfarande. Men jaja!

next; stable

Hejhej!
Har precis käkat, Jessica skickade ett sms till mig nyss och frågade om jag ville komma ner och fota/filma henne när hon hoppar idag. Och eftersom det bara tar 10 minuter ner till Gurs så gör jag det. Kommer hem runt halv tio kanske!

pusspuss

most beautiful thing inside

Gokväll!
Sitter ensam hemma nu, har astråkigt.

Vid sex gick jag ut och hjälpte till att lassa bädor och annat skit på vagnen och sen följde jag med till tippen och lassade av det.. Tråkkiigt, men det gick rätt fort faktiskt. Snubben som jobbade där var lite läskig dock haha, var hemma igen halv sju. Då hjälpte jag till att lassa på nästa lager på släpet och sen gick jag in. Behövde inte följa med och slänga.

De har fortfarande inte kommit hem, blir köpmat ikväll då ingen orkar stå och laga mat på en elektrisk liten spisplatta HAHA. Men jaja, har ju käkat hos mormor och morfar i tre dagar nu.
Finns inte så mycket mer att skriva om. Har pluggat lite no och gjort lite på bilduppgiften. Ska ta tag i soplugget strax också, efter maten typ.

Men nu tror jag de kommer hem, puss

Saaaaknar! Vill vara bruuun igen :(

i'm a good girl

Hejhej!
Nu har Elsa precis brummat till stallet och jag sitter hemma ensam. Eller ensam, min mami är hemma också. Har precis plockat undan allt i mitt rum - duktig tjej! Ska ut och fota lite hade jag tänkt, härligt väder ute! Kanske åker ut och fotar med moppen också, alltså. Åker runt lite grann på värmdö och fotar, vi får see! Klockan är ju ändå lite sent och de behövde hjälp här hemma ikväll.

Har ju legat inne och glott på film heeeela långa dagen, känns riiiktigt meningslöst just nu... Skulle velat gjort någonting, men jaja! Imorgon börjar skolan för mig, riktigt segt det också. Men jag ska stå ut, bara typ 6-7 veckor kvar sedan behöver jag ALDRIG mer gå tillbaka till kvarnberget!!

Men nu ska jag gå ut en sväng, sen ska jag nog sätta mig och plugga!


some of my favorites








sunny daay

Goddag!

Vi hade ställt klockan på typ tio imorse, men vi vaknade och så stängde vi av den hehe. Sov till typ halv tolv, så himla skönt! Sedan dess har vi kollat på Grey's och käkat frukost. Haha, så gott som det går, med tanke på våran kök...

Det är iallafall feeeett varmt här, sitter i linne och jeansshorts och håller på att dö typ. Vet inte riktigt vad som händer sen, måste iallafall plugga lite och så kanske jag åker med elsa ut till stallet. Vi får see!


in your dreams baby

Tjaba tjena hallåå!

Idag har jag varit i forum med bästa Elsa. Köpte ett par jeans shorts, en klocka och toffsar. Vi käkade tacobar och hade det allmänt trevligt typ? Åkte därifrån vid fyra kanske?

Jag åkte hem och hämtade en extra hjälm till Elsa medans hon väntade i Värmdö Marknad. Sen åkte jag tillbaka, plockade upp Elsa och vi brummade vidare hem till henne. Jag gick ut med Elvis medans hon plockade iordning sina saker. Sen åkte vi direkt hem till min mormor, gick ner till klipporna där. Satt och pratade lite där innan vi gick tillbaka och käkade middag, sen gick vi upp till våran stuga och la oss i sängarna. Pratade och lite sånt där, sen åkte vi hem :)

Var bara hem och vände, sen åkte vi till Ica och köpte Ben&Jerrys. Nu ligger vi i mitt rum och glor på Grey's!


Short update

Godmorgon godmorgon!
Eller ja, god dag typ. Vaknade vi nio imorse, men låg kvar i sängen och typ halvsov fram tills tio i elva. Då gick jag upp och duschade. Sen har jag plattat håret och sminkat mig. Sitter nu och väntar på att Elsa ska ringa och då ska vi åka till forum. Ska köpa ett par mörkblåa chinos iallafall!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske hittar på något med Elsa? Eller så är jag bara hemma. Vi ska ju till mormor och morfar ikväll igen eftersom vi inte äger något färdigt kök änsålänge, pappa jobbar flitigt på i köket just nu och igår hjälpte jag till att slå sönder kakel :D

hahahahah det var kuuul!

Nu ska jag tyyyp dra snart, Elsa skulle ringa om 10-15 minuter efter senast jag ringdee :)

RSS 2.0