no more bloggning today

Blev ingen uppdatering idag heller, men har gjort massa olika saker idag. Träffat Tim i någon timma, badat och så vid Grisslinge med Jesper och Danne, vart i stallet och haft läger med små barnen, chillat på Grisslinge med Hanna och Nattis, åkte massa moppe, fått fetaste fula brännan på ryggen (av linnet) och så vidare.

Nu sitter jag i min säng med Nathalie. Vi ska sova nu, är galet trött!


ut i sooolen

Hade inget roligt att skriva om igår, eller så orkade jag inte. Hinner inte mycket mer nu, ska nämligen ut i solen! Bloggen blir nog lite lidande nu när det är bättre väder ute! Pusspuss

najs med stek i solen

Sista inlägget innan jag drar till stallet!
Jag har legat ute och solat en bra stund nu + ätit lunch. Nu börjar det bli dags att byta om samt moppa Greger till stallet för lite ridlägeraktiviteter samt helgtjänstmöte. Blir lite fotografering av hästarna också, då jag inte kommer ha något att göra i någon timma. Chillerill!
puss på er sötisar!
alldeles precis nyss :)

Frågestund

Vi kör på en liten frågestund, kommer inte godkänna några kommentarer här! Fråga allt ni vill veta, ALLT :)

upp å hoppa, ligg inte och dra dig

Tjatjaa!
Imorse vaknade vi runt tio kanske, gick upp och klädde på oss. Snackade och Nora fixade sig inför sitt jobb. Sen åkte jag hem vid elva, har bara chillat sedan dess. Låg ute och stekte i typ 30 min, men var tvungen att gå in då det är stööört varmt ute! Men nu ska jag gå ut igen, vi hörs senare ikväll! Pusspuss

saknar grancanaria

Hejhej!
Vart ingen uppdatering igår efter stallet då jag sov hos Nora som inte hade internet. Nä men först hade jag och Kit ridlägeraktiviteter med några små barn, typ 5 st. Det gick bra, vi gjorde några samarbetsövningar. Efter det väntade jag på att Nora skulle komma, och sen red vi ut. Var ute och skrittade i typ en timma kanske. Sen fixade jag Ariel och släppte sedan ut henne i hagen.
Åkte hem sen, släppte Nora vid Grantomta och sen brummade jag hem. Var hemma vid halv nio kanske, då käkade jag och sen packade jag. Därefter hämtade jag Nora hemma hos sin mormor och sen åkte vi hem till hennes lägenhet i Hemmesta. Där kollade vi på film och chillade typ. Gick och la oss vid ett kanske.

the eye

Idag då, har inte hänt så mycket. Alarmet ringde vid nio imorse då Nora skulle upp och jobba. Jag somnade dock om och vaknade inte förens vid ett kanske. Käkade frukost och nu ska jag till stallet. Har Ariel och sen ska jag ha aktivitet för ridlägerbarnen.

Finns inte så mycket mer att säga, uppdaterar mera när jag kommer hem ikväll :)


old picture

Hejhej!
Nu kan jag uppdatera igen.

Igår så hämtade jag Nora i centrum och vi åkte till Värmdö Marknad och köpte Thaimat samt godis. Sen åkte vi hem och bänkade oss framför datorn för att glo på Paradise Hotel. Dock gick det inte så bra, då min data började lagga och buffra hela tiden. Gav upp och tittade på Happy Feet istället, sen när mamma och pappa hade gått och lagt sig snodde vi deras data och kollade på PH där. Då gick det!

Kollade två avsnitt och sen gick vi och la oss, typ vid halv två kanske. Galet trött!

Liten soffiii

bråååååtttttom

Hejhej!
Orkade inte blogga mera igår, men gör det en snabbis strax. Ska och duscha nu, sen skriver jag mera - om jag hinner!

Puss

ftw, tpl, fml osv. Right?

Shiit asså, jag får verkligen paniiik!
Det är så jävla kul under tiden, men efter att ha bott här hemma själv med 4-6 vänner varje dag till att vara ensam är helt galet jobbigt! Hatar det! Deppo lixom... Menmen, jag har ringt hit Nora ikväll, så blir bara ensam några timmar. Hon är nämligen ute i stallet och rider nu, så hon kunde inte komma nu. Men vi ska ha Paradise Hotel kväll! Bara chilla framför datan/tvn och så.

Måste ta vara på tiden hemma nu också, då jag insett att det inte är speciellt mycket tid kvar! Har denna vecka på mig, för nästa söndag så åker jag, Nora, Johanna och Madde till falsterbo i 1 vecka. Ska bli kuuul! Sen är jag hemma i 16 dagar i think, sen drar jag till Spanien i 2 veckor med Hanna! Sen är det typ bara någon vecka kvar innan skolan börjar igen, hmm fan va fort det ska gå!

36 28 = classic

seg söndag

Idag då. Segare dag får man typ leta efter!

Vaknade vid typ elva, gick och la mig i soffan och somnade i en timma. Sen dess har vi typ chillat galet, städat massor (!!) och glott på tv. Sista dagen idag, shit va tomt det kommer kännas när alla har åkt hem. Mamma och pappa kommer hem vid sju/halv åtta ikväll, så lär bli ensam ett tag.

Annars ska jag nog inte göra något speciellt idag, tror jag. Uppdaterar mera senare, pusss!


Lördag är en najs dag

Hejhej!
Eftersom att vi inte gick och la oss sådär jääättetidigt i fredags, (jag och Jesper satt och kollade på film till halv sju typ) så gick vi inte upp sådär jättetidigt igår. Tror vi vaknade runt ett kanske, då drog Jesper och Tim. Sen drog Nattis efter en stund då hon skulle till stallet. Efter ett tag drog även Hanna, och då var det bara jag och Elsa kvar. Vi låg i soffan och chillade gaalet en stund, sen började jag röja undan lite i köket. Sen kom katten in med ett äckligt sår på halsen som vi var tvungna att tvätta, varade och skit.

Vid fyra åkte vi till Willys och köpte lite smått och gott. Typ rockstar och ben&jerrys, sen åkte vi hem. Mormor och morfar var här för de skulle hämta nått + kolla på kattens sår. När de drog så fortsatte vi städa, sen kom Nattis tillbaka och då typ dog vi i soffan tills halv åtta. Åkte till donken där vi mötte Tim, vi käkade och sen moppade vi runt lite random. Bla till ösbyskolan och kvarnberget. Min moppe välte också, så nu är han lite repig och fin :(

När vi kom hem hit så satt Jesper på altanen haha! Vi gjorde typ inget speciellt, kollade film. Sen vid typ elva åkte jag, Jesper och Tim till shell och köpte choklad haha. Sen så gick vi promenad, spelade fotboll, kollade på mera film osv. Chillade helt enkelt. Gick typ och la oss vid åtta eller nått idag, så är inte superpigg!


ponnyridning bilder



midsommar weeeeihoo

Hejhej!
Har inte hunnit uppdatara, eller hunnit men har gjort andra saker istället :)

Åkte iallafall till stallet och fixade med ponnyridningen. Ariel var väldigt taggad och lixom kastade sig iväg de första rundorna, men sen ändrade vi om lite och då lugnade hon ner sig och vart jätteduktig! Fina lilla ponny :) Vi gickk iallafall där i två timmar konstant, hästarna var jätteduktiga och det gick bra! Sen gick vi hem, fixade Ariel i stallet och så, sen gick vi till hagen med henne och åkte hem.

Åkte hem (Jag och Elsa). Sen kom Nathalie och Tim och då började vi laga mat. Vart potatis och sallad med fläskfilé. Funkade riktigt bra och vi lyckades även grilla!!

Sen chillade vi galet typ, gick ut och gick, kollade film och lite sånt. Kollade på "One missed call" och det var INTE kul. Var svinrädd! Det var iallafall en bra kväll och så, var galet tröttttt då vi gick och la oss vid typ halv sex kanske? :p

funkar inte att ladda upp bilder, blogg.se suger!

Svar på kommentar


Svar: Nej jag har inget makro objektiv, när jag fotade den bilden använde jag mig utav ett fast objektiv med lågt bländartal. Närmre sagt 50mm 1,8 :)

RSS 2.0