igår då...

Sov ju hos johanna. Gick upp vid tio i sju tror jag, fixade oss, gjorde frulle och så innan vi satte oss i bilen och åkte till stallet. Jag fixade lilleman medans johanna kopplade släp. Sen skrittade jag ut en sväng, till båtis och sen upp genom skogen så man kommer ut vid fåren på norra. Sen red jag lite på banan, trav och galopp. Lilleman var jätteduktig och snäll (som vanligt) han är så rolig :D Sen fixade jag honom, gick ner till hagen och släppte ut honom till Cartan och Hugo. Sen lastade vi olivia och åkte.

Åkte lite fel när vi skulle dit, men det gick bra ändå och tillslut kom vi fram haha. Kollade lite och så, johanna startanmälde. Så en stund innan klassen så tog vi ut olivia, fixade henne och sen gick johanna banan medans jag skrittade olivia. Sen red hon fram och hoppade fram, olivia var fin och duktig! Inne på banan gik det super. Fyra fel, hon stoppade en gång på fyra... Men annars var det en klockren runda :) Sen så svampade vi av henne och gick lite med henne innan hon fick gå in i transporten och käka lite gott.

Jag och johanna kollade på några ekipage, käkade mat, pratade med siggestafolket och så. Sen tog vi ut olivia igen. Lite väl tidigt så jag fick skritta på henne igen haha. Så red hon fram. På framhoppningen var hon lite "slö" i början och rev. Men sista sprången hoppade hon superbra! Det var alltså 110, de debuterade så högt igår! Gjorde det helt godkänt, åtta fel = två pet. Första petet kommer jag inte ihåg, men sista petet var ett skitpet, hon typ snuddade bommen och den ramla >< Menmen, hon var fin iallafall. Tror johanna var nöjd också. Svampade av henne igen och gick lite med henne innan vi lastade och åkte hemåt! Väl i stallet gick johanna ner med Ida och Olivia till sommarhagen medans jag mockade transporten, plockade in alla grejor och så. Sen åkte vi hem =)

Det var allt från igår, haha orkade inte uppdatera så det fick komma nu istället :)
Kram

bloggtävlingar!


http://lovicious.blogg.se/2010/may/junitavlingen-vinn-ett-dyontrans.html#comment



http://lamiamichelle.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-ett-egendesignat-pannband.html?_tmp=cb9fdb69bb3cebcc5acccc0a874e7955b92193f7



http://equestrianguys.se/2010/may/bloggtavling-vinn-ett-paket-fran-lyckas-rids.html#comment




http://showjumper.blogg.se/2010/may/ny-supertavling.html?_tmp=4b8273c12e83690489fc646f6dde88d7e000f5e3



http://bornlate.blogg.se/2010/may/tavling-i-samarbete-med-hooks-hastsport.html



http://ronda.blogg.se/2010/may/ny-tavling.html?_tmp=79232e939852f5c2b7fe9ed420134ddb190ce61e

love me, love me


all    I    want    is    you

jag saknar dig, enormt


det är fan snart två år sen... Rest in peace Lindholms Rosalie <3
Världens bästa!


någon slags lista

När red du senast? - idag
Vem red du? - först lilleman och sen skritt på olivia
Red du för någon (isf vem)? - ingen
Tyckte han/hon att det gick bra? -  red inte för någon
Har du haft gymkhana någon gång? - yes, boooring
Hur länge har du ridit? -  ca 8år
Har du någon favorithäst (vilken/vilka)?- ariel :)
Har du ridit en shire? - ridit och ridit, suttit på haha
Har du ridit en shettis? - yeees
Har du badat med häst? - yeeees
Vad är roligast: dressyr/hoppning? - hoppning, men dressyr också :) Dressyr är grunden till all ridning, så det är kul!
Vilka är din favoritfärger/tecken? skimmlar (HELT VITA), svarta med bläs, isabell, vissa skäckar, vissa bruna haha :p
Har du/haft någon sköt-, medryttarhäst? yees
Har du tävlat? japps
Har du tagit Grönt kort? japp
Vet du hur man lastar?  ja det vet jag
Har du suttit i en hoppsadel? jaaa
Har du suttit i en dressyrsadel? jaaa
Har du suttit i en westernsadel? ja
Har du ridit med westerntyglar? ja
Har du ridit en travare? ja
Vilken är din favoritras(er)? vissa araber, svenska ridponnyer och vanliga halvblod :p
Går du på ridskola? yes
Rider du stor häst ofta? yes
Har du ridit en häst som är över 170 i manken? haha ja,
Har du gråtit när du lämnat en häst? ja
Du har ridit en kompis häst någon gång? japp
Rider för privattränare/brukar vara med på träningar? yes

Tävling på mälarhöjden!!

Tjofjong :D

Imorse gick jag upp typ, öhm... Halv sju kanske. Satte på mig kläder och sen så åkte vi till stallet. Jag fixade ariel medans mamma mockade. Sen så lastade vi in allt i bilarna, lastade hästarna och sen åkte vi. Både pyshen och ariel stod snällt i transporten hela vägen! Väl där så gick vi banan oh så startanmälde vi oss innan vi lastade ut hästarna och fixade dom.

LD+5 Ariel var fin på framridingen, något okonentrerad, eftersom hon letade efter Pyshen hela tiden haha. På banan var hon jättefin, lite stark och väldigt framåt, rundan var väll fin, hästen var fin och ja. Vi slutade på en sjätte plats :D

Sen så lastade vi in hästarna, gick banan, letade efter hederspriserna och käkade mat innan vi tog ut dom igen och gjorde iordning dom.

LC Ariel var väldigt loj på framridingen, haha söte! Hon gnäggade som en tooook! På framhoppningen var hon lite bättre, men fortfarande lite loj. Men väl inne på banan så bara går hon som en klocka. Detta var våran bästa runda hittils tror jag, fina hästen bara flyyyger över hindrerna! :') Slutade på en elfte plats :D

Sen fixade vi hästarna, lastade och åkte hem. I stallet så fixade vi ariel, gjorde hö och lite annat. Sen åkte vi hem!

LD+5 



LC





PUSS


tävling imorgon!

Är nog dags att krypa till kojs nu, ska ju tävla på ariel imorgon. Är rätt trött och så, ska nog lägga mig och kolla på "heartbreak kid" som går på femman :) Den är grymt bra! Men vi ses imorgon!

Vet inte om jag kommer uppdatera någonting imorgon efter tävlingen, annars kommer det på söndag =)
Puss


världens bästa ariel!

Tjingtjooong!

Åkte ut till stallet idag med två bussen. Gick upp och bytte om på ridskolan och sen gick jag ner till norra. Ariel hade nyss kommit in så hon fick käka upp innan jag borstade henne. Inte såååå smutig, men lite. Sen sadlade och tränsade jag (: Skrittade fram i skogen och sen red jag på banan. Hon var jättefin och det gick super! Sen skuttade jag lite till imorgon. Hon kändes jääääättefin, bjöd och sög verkligen tag i hindrerna! Världens bästa! :') Så jäääääääääkla synd att ingen var där och fotade, så fin var hon! Hoppade ett lågt räcke med duk, ett högre räcke med bommar och en oxer med bommar och vattenmatta! (: Allt var framplockat, så det var bara att tuta och köra! =) Sen skrittade jag ut en sväng, gick superbra! (: Ariel var jättepigg haha. Sen fixade jag henne, väntade på att spolspiltan skulle bli ledig och sen så duschade jag henne. Hon var jättesöt, satte på ett täcke och så fick hon gå in i boxen (:

Sen pratade jag lite med johanna innan jag gick upp till södra. Fick reda på att jag skulle rida Chaplin på båtis haha. Han är stor, ca 174... :p Satt upp och sen skrittade vi ner till båtis. Gick väll ganska bra faktiskt. Chaplin var stor och "klumpig" men han var mysig (: Lika snäll som stor typ :p Haha. Hoppade nästan alla hinder i vänstra hagen och det gick bra. Höll bara på att åka av en gång, sista "banan" så fick han lite ryck och bockade typ sex gånger på raken haha. Det är kul! =) Han är gullig! Ingen av hästarna var busiga typ, ingen gjorde någonting förutom Chaplin som bockade, och sen Jasmina som var lite svår att stanna, men det räknas inte haha =) Sen skrittade vi tillbaka och så fixade vi hästarna, fodrade och bytte om innan vi åkte hem =)




Liiiiiiiiten ponni!
Puss

orkar inte blogga!

Skrittade iallfall ut på olivia i ca 40 minuter och sen hade vi helgtjänstmöte i stallet. Gick bra båda två! Bloggar mer imorgon kväll!
Puss

Marktränade idag!

Hejhej!

Åkte till stallet idag direkt efter skolan med jessica. Först upp till södra och hämta lite grejor, sen gick jag ner till norra med nora som red tinus. Mockade och gjorde hö åt ariel, sen så gick jag ner med ariel i ridhuset och körde lite markövningar. Det gick bra, ariel var uppmärksam och vaken hela tiden. Fattade galopp på kommando och så, (: Efter det gick jag ut en sväng med henne och hon var glad! Fina lilla ponie! Efter det så fixade jag allt med henne innan jag duschade av olivia och satte på täcke, sen bytte jag lite bett och så... Väntade på johanna en stund, sen kom hon haha.


Sen packade vi in alla grejer i transporten och sist men absolut inte minst packade vi in olivia =) Sen åkte vi till sandö. Gick in till ridhuset och kollade en snabbis och sen lastade vi ut henne och fixade allt. Så började johanna rida och det gick jääättebra! Olivia var jättefin och det såg bra ut :) Kommer gå KANONERS i 110 debuten på söndag tror jag! (: hihi, sen lastade vi henne igen och åkte till stallet. Lastade av henne och fixade det, dumpade alla saker i skåpet och så åkte vi hem! (a)

Johanna dumpade mig i centrum och jag cyklade hem. Nu ska jag duscha (:

Puss!

Godersmorgon!

Hejhej! (:

HAr sovmorgon idag eftersom vi inte har någon spanska, så börjar tio i nio istället för åtta, inte så länge, men det är asnajs! (: Skolan är till halv tre idag, najsnajs! Åker till stallet och "leker" lite med ariel (: Tänkte markträna lite och så idag eller skritta ut en sväng, vi får seeeee (: Sen ska jag åka med johanna som ska träna med olivia för niclas haking på sandö, askul =) Det var allt jag har att säga nu, för jag måste gå till skolan straaaax (:

Ha en riktigt bra dag, för det ska jag ha (;
Puss

jubenita är söööt

Hejhej! ;D
Jag och hanna åkte ut med fyrabussen idag, skööönt! Haha, när vi kom till stallet så satt vi uppe i kafeterian en stund, sen gick vi upp till privat och där bytte jag om. Sen gick jag ner till ridskolan, fick reda på att jag skulle rida Jubenita, haha, plutte! Sen fick vi önska lite hästar också, haha. Önskade 1. Telia 2. Fabbe 3. Bell (:

Sen red vi och det gick faktiskt väldigt bra! Jubenita var jätteduktig! Vi hade skolor, sluta idag! Fick mycket beröm från AMA och det kändes väldigt bra hela tiden! (: Fina lilla fjording <3

Efter ridningen så fixade jag henne och sen höll jag elsa sällskap lite i privat :p gick upp och bytte om och sen åkte vi hem =)

jag orkar inte skriva

Har iallfall fotat Johanna-Olivia och Teppi-Lilleman idag, det gick väll hyffsat och dom var finisar!

Smakbild höhö.

kommande veckan

Måndag; inget stall idag! fotade johanna-olivia och teppi-lilleman!
Tisdag; ev. fota johanna och lilleman, lektion 18.15
Onsdag; rida ariel, ev. följa med johanna och olivia till sandö.
Torsdag; skritta olivia
Fredag; rida ariel, sen lektion 18.15
Lördag; Tävling på ariel, mälarhöjden!
Söndag; Hästskötare åt johanna och olivia, mälarhöjden!


gulliiiiiigull


RSS 2.0