Noarbetet är snart avcheckat!

Nu ger jag upp för ikväll tror jag. Skola imorgon, vanlig skoldag. Fast ah, den kommer nog inte bli så vanlig, kommer sitta med min data och skriva no/slöjd hela dagen typ. Menmen vi får se!

Har suttit och skrivit no fram tills nu, sen typ nio kanske. Riktigt segt, men är faktiskt nästan klar! Har bara några få punkter kvar att skriva om! Och det fixar jag imorgon :)

Men nu måste jag sova, sleep well!

Vill också ta studenten när man ser alla dessa bilder, härligt ju!

Sweet dreams are made of thiis


Hej finisar!
Bjussar på en otroligt snygg bild på mig och bror idag! Han är inte överdrivet lång, men jag ser jäättekort ut brevid honom... Iallafall så har vi gäster nu, studentmiddag typ. Mat från catering och så, najs! Käkade middag för ungefär en timma sen, ska väll snart äta efterrätt, fast jag ska inte ha något tror jag. Antar att det är prinsesstårta och det äter inte jag haha, gillar ju inte grädde... Men vi får se vad det bjuds på!

Har iallafall haft en rätt trevlig kväll med mormor, morfar, mami, papi, bror, faster, Helena, Kattis, Andreas, Livia samt småttingarna Anton och Ella! :)

Studenten!


Johan (t. höger) och hans två vänner uppe på scenen! Häftigt!
Gaaalet mycket jobbiga människor bara, skulle trängas och skit. Vill också ta studenten typ nu, vilken känsla! Fan va härligt det såg ut när de åka iväg på flaket också! Drack en klunk ur öl/ciderburken och sen hällde de ut resten över varann. Grattis bror ♥

Ridpass på Astrid!

Igår fick jag rida på Astrid, red ju igen för kvarkalektionerna som blev inställda. Vi red på utebanan och det gick ganska bra faktiskt. Hon var jätteeeefin i skritt och trav, verkligen stadig och låg, kunder öka och minska traven precis som jag ville och hon bara låg kvar där. I galoppen däremot jobbade vi inte så länge med, var bara galoppfattning och sen tre/fyra galoppsprång innan vi skulle bryta av, så hann aldrig få ordning på den. Men ibland gick hon riktigt bra och jag fick till fina övergångar till trav! :) Marianne sa att hon såg riktigt trevlig ut och att hon hade perfekt takt i traven med en bra svikt! Kändes jättekul och så, första gången jag red på henne :)

Dock ingen favvohäst, gångarterna var osköna och hon är inte rolig i boxen. Fast gillar henne mera nu än innan haha :)

Bild på Mavven och mig. Har ingen på Astrid! Men hon är en brun storhäst utan tecken typ? Hehehe

Fabbis

Tjaatja!

Sitter i skolan och chillar med Jessica och Elin! Har fejsbook krig med de två busarna, ska göra ett soprov om 30 minuter, bad! 63 jävla sidor ur boken... Ska bara vara kvar i skolan tills efter provet, för sen ska jag åka hem och lämna moppen. Därefter åker vi till Nacka gymnasium och glor på min bror som tar studenten, stor kille!

Maggan står och snackar om någon fjäril för några i förberedelseklassen. Suck, hahaha. Men ska sluta nu, puss


fin bild, fast näeee

gonatt bloggen!
Kommer bli superdålig uppdatering imorgon, just so you know!
Puss


keep it up

Sen åkte vi ner till norra och Maria fotade lite på mig och Ariel när vi var vid vattnet! Bästa ponny ♥







Maria och Malle

Hejhej!
Har verkligen inte hunnit uppdatera innan nu... Hinner inte nu heller egentligen men aja...

Fotade Maria och Malle när de hoppade på utebanan, det gick bra och de är så gulliga så :)







Svar till Elsa

Den där har jag tagit :)

Näää haha. Jag har tagit denna, du har tagit några andra som är typ precis likadana :)

Fina hästar på fina bilder

Uppdatering och bilder från idag KOMMER snart!

Måste duscha nu, då vi ska åka till mormor om ca 40 min! Pusspuss

hejdå

Godmorgongodmorgon!
Vaknade för typ en timma sen och nu har vi käkat frukost och klätt på oss. Ska brumma ut till stallet i regnet typ nu. Det regnar feeett mycket, inte okej!

Ska dessutom fota Maria och Malle idag, vi får se vad som ska hitta på. Lutar mot hoppning på banan hihih. Sen ska jag ner till Ariel och rida henne.

Sen ska jag hem och plugga och sen ut till mormor och käka middag, typ.


Mälarhöjden LC-LB

Var ju på mälarhöjden och tävlade idag och det gick väll helt okej typ. Åkte från stallet vid typ tjugo över 11, alltså inte så tidigt.

Väl där gick jag typ banan direkt och sen kollade vi på alla C-ponnyer. Hade startnummer 32, så det var ganska lång väntan. Skrittade en stund och sen började jag rida fram, hon kändes helt okej. Inte jättepigg men inte jätteseg haha. Sen fick jag gå in på framhoppningen och det gick också bra typ, hoppade allt och så.

Inne på banan flöt det på typ haha, hon var jätteduktig och lyssnade kanon. Dock hann jag inte svänga den planerade svängen i omhoppningen, men det räckte till en 4e plats ändå.

I LBn gick det inte lika bra hahaha. Hon var väll antagligen betestrött och brunstig. Fick två stopp i kombinationen och sen 4 tidsfel, men jag är nöjd ändå. Med tanke på att vi kraschade i en kombination för inte alls så länge sedan. Men ah, det blir hem och träna kombinationer och urlastning!

Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Har dock inga färska bilder, både jag och mami glömde kamerorna heheheheheheheh. Från förra gången vi var på mälarhöjden! ;)

Olgaaa

Hejhej!
Åkte direkt ner till norra och tog ut Ariel. Borstade av henne lite snabbt och sen slängde jag på henne ett schabrak med maggjord och hacket. Skrittade till travbanan och där travade jag ett varv och sen galopperade jag ett varv. Hon var helt sjuuukt lugn idag, galet! Hon var också jättefin. Sen skrittade jag ner till vattnet och hon stod där och drack ett bra tag, sen plaskade hon runt lite innan vi vände och gick upp i skogen. Det gick finfint!

Sen när jag kom tillbaka till stallet så duschade jag henne. Hon vart feeeett ren! :) Sen ställde jag in henne i boxen med ett täcke så hon torkade. Sen brummade jag upp till södra och gjorde hö med Jullebulle. Sen fikade vi en stund och sen gick vi ner och gjorde iordning hästarna. Jag fick Olga, en stor brun ny häst. Jetegullig!

Vi red ner till båtis och hoppade där. Det var sjukt kul, Olga var skitrolig att rida och det gick braaa! Hoppade jäätestort och fint över typ allt, stannade några gånger på en bred båt och en hög plaströr, men tillslut hoppade hon fint över det :) Avslutade med att hoppa den nyaste båten och det gick kalas! Shiiiit va hon hoppade alltså :)




You found me

Hejhej!
Hann inte blogga något idag på lunchen, hehe.

Började nio imorse och slutade tjugo i tre.

NO - Satt i datasalen och gjorde lite allt möjligt.
Idrott - Gick spåret i regnet.
LUNCH
Svenska - Sista muntliga nationella, suddade böcker.
Musik - Jag, Hanna och Elin övade på våran låt. Sen spelade vi upp den för Tobblan.
Spanska - Några gjorde sin "teater".

Sen brummade direkt till stallet.




you are sweeter than applepie

Godmorgon!
Har apabråttom typ haha. Börjar om 15 minuter, ska köra ut moppen och åka dit också. Haha, men ah. Kanske uppdaterar mera idag, ungefär mitt på dagen för jag åker troligen hem efter idrotten och äter lunch hemma då vi har idrott precis där jag bor :)

Idag blir det skola fram tills tjugo i tre, sen diiiirekt till stallet. Ner till norra och skritta ut på Ariel samt bada henne. Sen ska jag upp till södra och fota Maria lite när hon rider för Marianne (om det är fint väder....). Sen upp till cafeterian och äta samt göra kvällshöet på ridskolan. Sen rida lektion på förhoppningsvis inte Wonco heheh och sen ska jag ner till norra igen och putsa grejor och ariel, packa och lite sånt :)

FULLSPÄCKAD DAG!

Menmen, känns lagom roooligt att åka till skolan i regnet... Jetekul! Pussss


RSS 2.0