Sportlovet ser ut såhär

Måndag: Ariel och Malle
Tisdag: Tandis, Elsa sover här
Onsdag: Pulkaåkning i bosses backe, Ariel
Torsdag: Vet inte vad som händer på dagen, sova hos Johanna
Fredag: Passa Affe och Lotus, ta hand om Mollie samt sova hos Johanna med Maria.
Lördag: Mickekurs på Ariel
Söndag: Mickekurs på Ariel


vill ha sommar

Har inte så mycket att skriva om faktiskt haha. Sitter i soffan och lyssnar på musik typ. Imorgon ska jag inte till stallet vad jag vet, inget som är planerat iallafall! Planerna för imorgon är typ tandläkaren klockan 11, sen vet jag inte riktigt om jag åker till sickla/nacka forum och spanar lite! På kvällen kommer Elsa hit iallafall och sover här :)

Så nu vet ni, slänger väll in några fler inlägg ikväll!


Dagens ridpass - Malle

Red en stund i ridhuset innan lektionerna. Han var lite stel i början, men lossnade rätt fort. Efter inte så lång stund fick man samma känsla som i lördags, han galopperade mycket samlat i en bra form. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men han var jättefin och trevlig att rida! Gjorde många övergångar i alla gångarter, skänkelvikningar i skritt och trav, öppna och sluta i skritt och trav samt tempoväxlingar! I ena varvet i galoppen var han lite knepigare och stelare, men löste det genom att rida honom utåtställd, då lossnade han ordentligt!

Hann inte riktigt slutföra och trava av innan lektionerna började, så gjorde det på det upptrampade spåret på utebanan. Tog en galopp i varje varv, samma känsla som inne. Sen travade jag av honom i en riktigt låg och lång form, jätteavslappnad var han :)

Måste tacka Maria också, för att jag har fått ta hand om hennes stjärna medans hon varit borta!

Dagens ridpass - Ariel

Red ut barbacka med Johanna - Laddie. Vi skrittade till travbanan och ett halft varv, sen travade vi ett varv åt varje håll typ, samt galopperade en bit. Det var mysigt :) Affe och Lotus sprang glatt efter haha! Ariel var jätteduktig och väldigt pigg somvanligt. Var lite svårt att sakta av, men inte så farligt. Red väll i typ 30 minuter kanske. Skötte sig hela tiden :)


dödligt trött

Nej nu ska jag sova iallafall. Är SJUKT trött, orkar knappt hålla ögonen öppna längre!
Gonatt♥



glömde en biiild!


Dagens ridpass - Malle

Red ute i Laxhagen tillsammans med Nattis och Parodie som var gaaalen! Travade bort till backen och tillbaka, då fick inte Nattis stopp på Parris och då fick Nora gå och hämta de. Medans de var därborta så skrittade jag fram och tillbaka en bit för att han inte skulle stå still, då fick han feta rycket och kastade sig framåt samt bockade, då trillade jag av :( Haha, landade dock på fötter brevid honom haha, gullepånny :D

Sen så travade och galopperade vi i laxhagen somsagt, Malles "arabsida" kom fram och han vart helt hyper haha :D Men det gick finemang och han var jättegullig :D








Busbilder :)



Fina ponny! :D

Dagens ridpass - Ariel

Hoppträning idag, gick helt okej.

Skrittade fram länge och sen travade och galopperade jag igång. Hon lyssnade ganska bra, var rätt lugn. Sen började vi trava bommar, gick också helt okej. Hon trängde mot utgången hela tiden och la jag till skänkeln vart hon stressad. Men det gick somsagt ok! Sen gjorde vi samma övning (serpentinbågar med bommar) i galopp och hon har ju så svårt att byta galopp, men det gick helt okej. Sen började vi hoppa lite smått, det var en lydnadsövning där man skulle hoppa in - tre galoppsprång - oxer - volt hoppa två räcken - oxer - tregaloppsprång - klutt. Sen satte vi ihop det till en bana med serpentinerna också. Det gick inte så jättebra.

Höjde upp oxern och kom bara på den linjen och då hoppade hon bättre. Slutade efter det bästa språnget, 1 meter låg det på ungefär :)


Godmorgon

Hejsan bloggen! Vaknade nyss och nu ska vi åka till stallet :) hoppträning nästa på Ariel, sen ska jag upp till södra och rida ut på Malle, Nora ska fota :) Nu ska jag dra, puss

Tjingtjong!

Nu ska jag hem till Johanna, ha en bäst lördagkväll!
Tjing ♥

Frippe och Boyen

Mavven (lägg märke till pinnen i munnen!)

Nora och Tinus

Adde och Nonstop

Dagens ridpass på Malle

Hejhej!
Har varit i stallet mellan elva och fem idag typ haha. Men jaja, därför har jag inte kunnat uppdatera.

Red iallafall Malle en stund i ridhuset idag på det tredelade bettet, det gick finemang! I början var han väldigt stel och lite "ovillig" haha. Men jobbar väldigt mycket i skritten tills han släppte och sen efter det gick han klockrent i alla gångarter! Galopperade på glappande tyglar i slutet och han lixom följde handen och stannade kvar där nere i en ganska lång, rund form :) Jättenöjd med honom, gulliga ponnyn! :)

gullegrisen

Stalldagen!

Kom till norra vid tolv kanske, då hämtade jag in Mollie och började borsta på henne. Sen vid halv ett började vi löshoppa hästarna. Mollie var först ut, sen Rulle och sist Laddie. Vi var klara typ halv två. Sen skulle det byggas bort och skottas. Allt gick bra, fixade utanför Johannas box också lite sådär :) Gav Ariel massa morötter också, då vart hon glaaaad :D

Sen fick jag skjuts till södra. Gick upp och bytte om och sen direkt upp till Malle. Sen kom Maria och hon visade mig lite saker med Malle och såå :) Sen fixade jag och Frida hästarna och så gick vi ut och skrittade bort mot sandtaget. Travade och galopperade och Malle skötte sig utmärkt, gulliga ponnyn! Sen så red vi tillbaka och in på ridbanan en sväng, Malle är så gullig haha, jag dör! :) Jätterolig att rida och sjukt gullig :) Sen skrittade vi av och så gick vi upp till stallet igen.

In med hästen i boxen, av med grejorna, in med de i skåpet, borsta hästen och sen upp till cafeterian och käka mat. Sen tillbaka till privat och fixa mockningen och de andra sysslorna. Gick kanonkanon! :)

Sen tillbaka till ridskolan och göra masssssa höpåsar, shit va jobbigt det var. Jag och Lovisa hann tillochmed rycka Buccas innan våran teori började. Kollade på film, pratade sitsen, och hästens hoppteknik. Sen åkte jag hem :)

Gulliga Malle på bilden :)

Fest med sportlov

Hejhej!
Vaknade liiiite försent imorse, vid typ fem i halv åtta. Hehe... Började åtta, så det var tur att Mamma var hemma och hade bil. Kom till skolan till tio i åtta tror jag, hade spanska som första lektion. Satt mest och lyssnade på Sara som hade genomgång om imperfekt och preteritum för de som inte var med i onsdags och igår.

Sen hade vi no och då gjorde jag klart noprovet och sen gick jag och Hanna ut till rasthallen och kollade igenom ett gammalt nationella prov. Chillade mest, det var najs. Sen kom Amanda ut och vi tjattrade på somvanligt =)

Sen så fick vi åka ner till centrum med Amandas gulliga mormor. Hade idrott och sen slutade vi vid kvart i elva. Gick till gallerian och mötte Johanna och vi brummade ut till stallet.


gonatt

Orkade inte med någon hiss/diss HAHA. Min data har laggat så sjuuukt mycket idag, jätte jobbigt! Har startat om den två gånger ikväll och nu funkar den fint :) Det som dock inte funkar fint är min kamera, den är pajj... Den tar inte emot minneskort längre, trött på livet kanske.

Men nu ska jag typ sova, gonatt ♥

pinsamt program...

Sitter i soffan och glor på Sveriges värsta bilförare. De är så sjuuukt dåliga, alltså det finns typ inte :o Pinsamt! Men har inte hänt så mycket ikväll, Mormor och Morfar har varit här och fikat, jag har fixat mitt cv och lite sånt. Hoppas det går bra bara! 
Imorgon går jag bara halvdag, till 11. Sen åker jag ut till stallet med Johanna, kollar löshoppningen och sen går jag upp till södra, rider Malle och sen har ridskoleteori ;)

Nu ska jag göra en hiss/diss tror jag :)

Pusss


RSS 2.0