"Standing where you left me..."


"I just need you now..."

Bara för att hon var världens sötaste och bästa varelse!
Gör en liten snabb film om den sommaren, miss it! ♥


sommaren 2011

Hejhej !

Imorse när klockan ringde var det helt hemskt. Det var så jääkla läskigt... Orkar inte ta allt, men det kändes verkligen som om jag inte sovit ett piss under hela natten trots att jag gjort det :s

Började iallfall åtta imorse med bild, det var chillET själv. Fortsatte med våran film osvosvosv. Det gick iallafall bra, ska göra gubbarna next week :) Sen hade vi läsning, dock sa sara åt mig att brumma hem och hämta min skåpnyckel. Så det roade jag mig med på läsningen... Var iallafall där till tio igen och eftersom läsningen slutar fem över orkade jag inte gå in, så jag gick direkt till no'n. Vilket var ganska dåligt. Vi hade ju noprov och kåverud vart typ överlycklig att jag kom.. (han trodde att jag skulle vara ensam om att komma eftersom vi redan börjat...) Men dom andra kom efter typ 20 minuter höhö. Svarade iallafall på nästan alla G frågor och någon VG fråga. Men serrriiii, ingenting vi har gått igenom... Sen vare lurreflurre äckelpäckel! Käkade fil och flingor istället.

På lunchrasten åkte vi ner till centrum och köpte tuggum, cola och de andra köpte redbull eller powerking. Sen brummade vi upp till skolan igen och så satt vi lite vi mopparna och snackade mm. Efter det hade vi spanska, det var slappare än slappast! Jag, elin och hanna satt ute i rasthallen och gjorde inte så mycket höhö. Menmen. Sen idrott uppe på skolan, redskapsgymnastik typ? Klarade det mesta, någon enstaka grej jag inte klarar :p Men dom är svåra ! Sista lektionen var svenska, först kollade jag igenom mitt engelska prov och sen läste jag min bok "Shutter Island" eftersom jag är klar med "Bortbytlingen" så fick jag läsa hela lektionen. Boken är sjuukt spännande, otroligt svår att förstå och assssslång!

Slutade kvart över tre, då åkte jag hem och nu sitter jag framför Top Model 7 med datan ;D

Laddar förfullt inför Gran Canaria v. 43 och 44, samt inför spaninen sommaren 11, världens bästa ställe <3
Efter några dagar i spanien sommaren 10 :)


naaajssss vecka.

Måndag: Studiedag!! Stallet och sen agility!
Tisdag: Skolan, slappt! Sen stallet.
Onsdag: Skolan, rätt slapp. Sen stallet.
Torsdag: Skolan, hoppas på slappt. Sen hem, chilla.
Fredag: Skolan, sen stallet och hoppa på herkan (hoppas iallafall...) Sen en snabbis till norra och stallfesten och sist men inte minst hem till elsa och sova där :)
Lördag: Först till stallet, sen på agility :) Sover hos elsa på kvällen! :D
Söndag: Först jobba 7-12 och sen KM dressyr på Herkules :D

Finafinafina olivia :)♥

hoppeliskutti

Hejhej!

Orkar inte blogga nå mycket idag. Men började åtta och slutade kvart över två. Åkte till stallet lite senare, fikade upp i kafeterian innan jag brummade ner till norra. Mockade och fixade åt ariel, sen fixade jag henne och red en snabbis. Vart inge långt eller komplicerat. Hon lyssnade inte såååå jättebra idag höhö. Ganska uselt faktiskt, men aa. Sen fixade jag henne och gjorde hö. Brummade upp till södra och kollade lite på när dom hoppade på banan, sen åkte jag hem :)
PUSS


skräpmejl?

JO TACK! Raderade runt 100 skräpmejl igår, nu har jag redan 42 nya :s

lilla pluttan

ska avregistrera mig och ariel från tävlingen om två veckor då ariel inte ska hoppa på en månad. Lite knackig, blev igenomsökt idag och hade hon inte blivit det hade hon antagligen varit halt inom snar framtid :( Så det var tur! Hon ska ridas somvanligt och så, men inte hoppas!


godmorgon!

Hejhej! :)
Har precis ätit frulle och klätt på mig, ska strax brumma till skolan. Har lite olika lektioner idag, boring! Sen vet jag inte om vi har något långpass idag eftersom vi inte fått någon information... :s Så antingen slutar jag två, fyra eller senare ;) Då ska jag iallafall till stallethar ariel :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, kanske blir en tur ut :)
Men nu ska jag gå ner till moppen och brumma till skolan, pusspuss :)
gammal bild eftersom jag inte sitter på min dator :)

stallet all day

haloooj!

Åkte ju till stallet runt elva idag, var där typ tio över eller nått. Sara kom typ kvart i tolv och då tvättade vi Nix ben eftersom han redan var ren haha. Det gick väll bra. Efter det så gick vi upp till kafeterian och käkade, då var vi flera, typ jag, maria, sara, ellen och frida tror jag? :p haha bra minne.se ;)

Vi satt där ett bra tag, typ till tjugo över två. Då gick Sara och Ellen ner och fixade Nix, jag och Frida följde med Maria när hon fixade Malle :) Sen så när alla var klara gick vi till sandtaget och fotade :) Det gick väll bra, dom var fiiina :) Nix var lite dum ibland, rullade sig och så, men annars var han fin :D

Sen gick vi tillbaka, fixade hästarna och gick upp till kafeterian och käkade mat igen haha ;) Satt där och snackade till typ sex kanske? :p Då brummade jag hem, var hemma typ fem i halv sju. Pratade lite med mami och sen drog jag till Värmdö BK ? HAHA, till agility banan iallafall. Gick runt lite med Lotus och han fick testa tunneln :) Sen sprang jag runt lite med Affe också och han är så duktig sååå :D På lördag ska jag dit med elsa, julle och elvan :D Gullegullegullevoviiii :D

Nu är jag iallafall hemma, har redigerat bilderna och ska sova nu höhö :D

PUSSPUSS

Sara och Nix :)

Nix :)

Maria och Malle :)

Malle :)

mornis!

Hejhej!

Nu har jag precis duschat, ska klä på mig och plocka undan lite i mitt rum. Sen ska jag åka till ica och handla lite gott och sen vidare till stallet :) Det blir heldag i stallet typ (y)

Men nu måste jag ruuusa! PUSS

världens finaste herkules <3

sleepwell!

nejnu ni!

Nu ska jag gå och sova, är gaaaanska trött :D Har somsagt studiedag imorgon, gaaaalet najs! :D Åker till stallet imorgon vid kvart i elva kanske. Då ska vi fota porträttbilder på Mallebus och sen ska jag hjälpa Sara duscha Nix. Sen runt två/tre ska vi fota dom tillsammans och sen ska jag fota Maria när hon rider Malle på banan :) Mycket foto imorgon, det gillas! Bara det inte regnar :( Men nu ska jag göra mig iordning, ska sova hihi!

Hoppar Sanzi på banan för Andrea ! :) Gången innan gick vi omkull i en hoppövning, inte kul!

PUSSSPUSSS

two pictures and a movie

Filmen från andra LBn :D


fina tääääcket♥ och ariel såklart! :D

de andra nya täcket :D

tävling

Hejhej! :D

Jag gick upp typ kvart i sju kanske, uschhh va trött jag var :(( Klädde på mig allt och så, sen väckte jag nora (eller väkte, men sa åt henne att gå upp :p) Vi käkade frulle, borstade tänderna och sen bummade vi till norra på greeeger :D Kallt som SKATAN, men aja. Fixade ariels knoppar, borstade på henne, mockade, packade all utrustning och mat, satte på transportskydd, packade in allt och lastade hästen, sen åkte vi till drevinge! :)

När vi kom fram gick jag och startanmälde, sen tillbaka till trallen (som stod en bit ifrån själva ridhuset och de...) satt där och väntade på att klockan skulle bli tio. Då tog vi ut henne och gjorde iordning henne. Skrittade på henne lääänge, sen gick jag banan med johanna och nora. Red fram och hoppade fram. Sen gick jag bort. I första LBn fick jag ett stopp på sexan, hade för dåligt med ben i svängen och då stoppade hon. Men resten gick braaa!

Sen så höll tibbe i ariel medans jag käkade och gick banan inför nästa klass. Eftersom det var så få starter var det ingen idé att ställa in henne, så tibbe gick med henne. Sen direkt efter bangången började jag rida och hoppa fram. Hon var fin på framhoppningen, väldigt fin! Sen gick vi in och ja, allting flöt på. Var dubbelnolla, men lite för långsam tid, ändå red jag rätt fort. (Klassen var ihopslagen med B och C ponnyerna, och oavsett, de är typ snabbare haha) Men ja, sista i grunden var kombinationen, och vi har väldigt svårt för kombinationer men det gick suuuper! Dock vart jag så glad för att det funkade så att jag glömde svängen vi hade planerat :(( (omhoppningen började ju efter kombinationen...) Så ja, hade jag svängt där och sen en snävare till sista hindret hade vi varit placerade. Men klanten själv kom på det sen HAHA. Ändå hade vi gått igenom omhoppningssvängarna sååååhäääääär mycket! ;D FILM FRÅN DENNA KLASS KOMMER! :D

Sen lastade vi henne, plockade ihop alla grejor och sen åkte vi till norra. Väl i stallet plockade vi upp allt, linimentade hennes ben, rygg, kors, länd osv :p Sen åkte jag upp till södra för höstmarknad.

Nu är jag hemma, har precis käkat middag - MUMS! Imorgon har jag studiedag - NAJS! Ska till stallet och fota Nix och Sara och Maria och Malle :)


noras drömhund


jag orkar inte

jag orkar inte blogga, men jag gör det ändå !!

Började morgonen med att vi gick upp fem minuter innan johanna skulle komma höhö. Smart, som vanligt hade vi tur eftersom johanna var sen. När hon kom så hade hon punka på däcket (y) Så vi brummade hem till hennes föräldrar på mopparna, bytte bil, åkte tillbaka hit (hem till mig) och hämtade affe. Sen åkte vi till hööööööks. Mer där orkar jag inte skriva.

Sen åkte vi tillbaka till johannas föräldrar, hon gjorde agilityhinder och vi lekte med alfons :) Sen brummade jag till agilitybanan, i mölnvik. Johanna och nora kom bakom med brumbrumbilen :) Sen tränade dom, med några andra. Efter det brummade jag och nora till stallet på väääärldens segaste moppe, skojar inte... Vi fixade med ariel, duschade och knoppade bla :p Det gick braoo! Sen brummade vi hem, stannade i hemmesta, hemma hos nora och sen åkte vi hem till mig :)

Nu tittar vi på beeeeeert! Han är beeeeeeeeeeeeeest! :DDD

PUSS

ronja

totte

alfons

Florens

RSS 2.0