dag tvååå

Gick upp kvart i åtta för att fodra hästarna. Bytte hage på ariel och pyshen till gräshagen. Sen gick vi upp och käkade frulle och fixade oss lite. Första passet var indelat i två grupper så jag var i andra gruppen.

Vi red iallafall ner till kalvsviks ridbana och hoppade. Nicole tyckte att vi skulle sätta på ariel i graman så det gjorde vi. Eller ja, framridningen hade jag gramanen på. Tog av den då vi började hoppa. Travade först över bommar, sen hoppade vi en låg studs, sen två räcken på en böjd linje, ett sockerbitshinder på en volt och tillsist en kombination på räcke - oxer. Oxern blev runt 110-115 på slutet och det gick jättebra faktiskt :D Jättenöjd med henne! Sen skrittade vi tillbaka till stallet.


Sen fick hon och pyshen gå ut i hagen medans vi slappade och käkade lunch. Samt spelade brännboll.

På pass två så red vi ner till vattnet och badade. Ariel som aldrig har badat förut och egentligen hatar vatten var tillochmed först i att simma och tyckte det var skitskoj! :D Det var jättehärligt!!


Sen så fick de gå ut i gräshagen och vi städade lite i stallet, mockade hagarna och krattade :) Sen gick vi in och såg klart twilight. Började se en annan film. Hann inte se klart den för att det var middag. Den såg vi klart efter. Sen gick vi och hämtade hästarna samt fodrade innan vi gick in och såg neew moon. Den var väll klar runt halv ett? Då låg vi som sov i stora huset och snackade och var allmänt övertrötta (a) hehe. Sen somnade vi runt halv två-två kanske :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0