nickiläger med ariel!

Haloooj, kom hem idag. Har haft helt sjuuukt kul! :D

Tänkte berätta lite mer om dagarna och sen visa lite bilder och så. Vi fotade nämligen varenda pass, så det finns över 1000 bilder från de tre dagarna hos nicole ute i boda! :D

I tisdags så mötte jag upp lisa och hennes mamma i hemmesta centrum vid kvart i åtta. Vi for till stallet. När jag skulle hämta ariel i hagen så sov hon, söteponny <3 Tog iallafall upp henne till stallet och fixade med allt. Packade i bilen och så innan vi lastade hästarna. Så bar det av till Boda By och till Nicole. Vi lastade ut och så fick Pyshen och Ariel gå ut i en liten gräshage. Mysigt tyckte dom. Vi packade in och sen så fikade vi. Pratade lite med alla och så innan vi hämtade hästarna för att göra de iordning inför första ritten.


Vi red iallafall bort till en jättemysig äng, helt orörd och grymt högt gräs! Mycket kul. Först så red vi runt på ett voltspår där och så, kände lite på dem. Sen fick vi rida typ "par ridning", då rejsade vi över ängen, fyfan va fort det gick :D Så jävla kul!! Efter det skrittade vi hem. Hästarna fick då gå ut i gräshagen medans vi åt och slappade en stund. Sen efter några timmar så hämtade vi tillbaka dem och så fixade vi de inför pass numero två.

Red bort till en annan äng där det var några låga terränghinder. Det var väldigt kul iallafall. Hoppade lite smått och så. Ariel hoppade allt, hon var duktig :) Sen skrittade vi hem igen.


Sen så fick hästarna gå ut i en skogshage då det inte fanns någon el i gräshagen. Dom blev bergsgetter höhö. Men det gick bra. Vi åt middag och sen kollade vi på film. Efter det spelade vi lite brännboll och sen kollade vi på twilight innan vi somnade :)
 
Det var dag ETT :D

Kommentarer
Postat av: Jossan & Nessie

SV: Japp! Det var skit kul, jag ska dit nästa år också har jag bestämt :P

2010-06-26 @ 12:56:36
URL: http://goodness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0