pass ett avklarat!

Hejhej :D

Imorse gick jag upp runt tjugo över sex? Höhö. Klädde på mig och sen så åkte vi till stallet. Duschade ju av ariel igår, men nej, hon såg likadan ut imorse. Gula fina kissfläckar (; Borstade av henne, oh fixade lite grejor, packade och så. Sen vid kvart i åtta så satte jag på transportskydden och gick ut med henne. Gick först runt lite på stallplanen och sen fick hon beta lite medans physen lugnade ner sig lite, hehe. Så lastade vi och det gick jättebra, ariel är så duktig. Så åkte vi dit och där lastade vi ut och så fixade vi henne.

Sen började vi träningen som nu på morgonen var markarbete. Många bommar och så, gick bra. I början var hon väldigt springig och så, lite stirrig och ville efter physen hela tiden, men hon lugnade sig. Fick lägga upp stiglädrerna och rida utan dom. Det gick väll bra. Övningen var såhär; skänkelvikning in till medellinjen, fatta galopp, galoppera fram till två bommar och göra halt därimellan. Sen la vi på att lägga en volt runt en bom och sen skritt. Tillslut la vi på typ 10 galoppbommar, det var svårt, men en riktigt bra övning där man verkligen behövde jobba för att det skulle funka ! (: Sen höjde han upp sista galoppbommen till ett räcke, blev väll kanske 90 kanske, det gick jättebra, ariel var duktiii! Det var jag - ariel, Lisa - Paprysh, Isa - Stjärna och jeanette - ? i gruppen iallafall (:

Efter det så skrittade vi ut en sväng runt i området, fyfan va underbara ridvägar. Blev lite trav också, på en äng. Så mysigt! (: Sen gick vi ner till stallarna, sadlade av och så fick dom beta litegrann. Sen släppte vi ut dom i varsin hage, fixade vatten och sen åkte vi hem (:

Nu sitter jag ute, på altanen och slappar haha. Sköööönt! Om en timma ska vi åka igen, då blir det hoppning =)
pusssssen


Kommentarer
Postat av: Sarah Hedengren

testa potatis mjöl om hon har svårt att hålla sig vit. En kille i stallet som har en skimmel använder potatis mjöl ;p Och hästen är krit vit (:

2010-05-25 @ 22:44:08
URL: http://sarahhedengren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0