flygstrejk..

Hejhej!

Allting började redan i fredagskväll haha. Pappa fick ett sms från fritidsresor att det kunde ta längre tid med nått på flygplatsen då det var en planerad strejk på gång. Så ja...

Iallafall, på vi gick iallafall upp (lördagen nu..) vid åtta kanske? och käkade frullebulle. Sen gick vi ner och packade det sista och fixade i huset, sen vid halv elva gick vi upp till receptionen och väntade på bussen som skulle ta oss till flygplatsen. Den kom runt tio i elva kanske?

Kom till flygplatsen runt halv tolv? Ser redan innan vi går in att det är PROPPAT med människor i heeeeeela hallen. Helt galet mycket människor. Vi ställde oss sist i den kön vi kom till, vilket var helt galet fel, eftersom det bara var en sidokö till diskköerna... Tror vi kom kanske fem till sju meter framåt på fyra timmar. Jag satt på en trappa, ont som fan gjorde det i rumpan. Efter att ha stått där i typ fyra timmar så gick dom ur kön och bort till andra delen av hallen där det var "stängt", (man kunde inte checka in väskorna där...)

Satte oss där och väntade ut tiden lixom, fanns ingenting att göra. Allting var så dåligt gjort, går lixom inte att förklara, men ja. Tillslut så snackade vi med några från fritidsresor och så ställde vi oss i en kö. Kom några meter på typ nästan två timmar. Träffade även två andra familjer från norrland som hade väntat lika länge osv. Så alla gick och klagade hos fritidsresor, det tog ett tag, men tillslut fick vi faktiskt gå före alla norrbaggar i kön och checka in vårat bagage.

Under denna tiden så ändrade dom även flygtiden hela tiden, ställde in plan och så. Så vi visste ju inte alls när planet skulle gå, OM det nu skulle göra det.

Iallafall så fick vi tillslut reda på att alla som skulle åka med stockholmsplanet skulle åka till ett hotell i San Agustin, Atlantic hette det. Bussade dit, checkade in och fick lite information, sen så käkade vi middag, gick till rummet en stund och sen så kollade jag och johan på nån show dom hade där.

Kvart över elva gick bussarna tillbaka till flygplatsen, var där halv tolv kanske. Eftersom vi redan checkat in bagaget var det bara att gå igenom där och direkt till gaten. Satt där och väntade... Planet skulle gå halv ett. Klockan gick och den vart kvart över ett osv. Tjugo i två tror jag vi började åka, riktigt segt!

Vi kom alltså iväg ca 12 timmar senare än vad vi skulle. Från början skulle det gå halv två (dagen) och det gick ca halv två (natten).

Aaaa, inte nog med det så skulle strejken sluta klockan elva, tror ni den gjorde det? NEJ, dom vägrade ju sortera väskor och allt bagage dom fått in, så ingen på den avdelningen visste vart bagagen skulle och ingen hade koll på någonting, så vi fick åka hem utan bagage.

Vårat bagage är alltså kvar på Gran Canaria, Las Palmas...

Det var min otroligt roliga hemflygning!

Har iallfall haft två grymt härliga veckor på Gran Canaria, trooots allt detta!

pUSSS


Kommentarer
Postat av: Maria =)

Kolla skuggan på bilden :O <3

2010-11-07 @ 21:03:47
URL: http://mizzez.blogg.se/
Postat av: Carina A

Heeeeeej!

Stefan googlade på strejken och fann DIN blogg!! Jag är hon som var din Moster under dagen :)).

2010-11-10 @ 10:56:32
URL: http://www.bluewingskennel.se
Postat av: Carina A

Alltså en av Norrlandsfamiljerna som trängde sej före till sist ;)

2010-11-10 @ 10:57:08
URL: http://www.bluewingskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0