Finafina duktiga Olga

Ridlektionen idag var asrolig! Eftersom det var sista lektionen så hade Millan hittat på en "lek" typ haha. Red iallafall på Olga, barbacka. (alla skulle göra det förutom Julle på Mavvis) Red fram en kortis, skritt, trav och galopp. Olga var fin i traven men lite studsig i galoppen, drog ner huvudet osv. Sen hoppade vi banan (sex hinder) en gång i normalt tempo. Fick tiden 49 sek (tror jag?). Sen när alla gjort den en gång så gjorde vi om banan, denna gång skulle man rida så långsamt som man kunde. Fick 58 sek och gjorde då en minskning med 9 sekunder = 9 poäng. Sen sista gången skulle man rida så snävt och fort man kunde (omhoppning) och red på 36 sek. På det tjänade jag hela 20 poäng (då vi rev ett hinder = -2 poäng.) Och det gjorde att vi slutade på 29 poäng och det ledde till viiiiinst för mig och Olga! :D

Hon var gryymt duktig, vi hade bästa tiden i både långsam och snabbast = duttig hest som lyssnar på ryttaren. Iallafall så hade tvåan (Amanda och Sanzi) 27 poäng och trean (Julle och Mavven) typ 22 poäng eller nått.

Det var verkligen skitkul och höll på att trilla av mot fyran i "omhoppningen" då hon började studsa och dra ner huvudet, men det löste sig och hon klarade det galant :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0