Tjocka sammi på bild

Börjar med lördagen då.
Jobbade 8-14. Började med att mocka när jag kom dit, gick riktigt fort. Sen fikade vi, och gjorde massa småsaker i stallet. Sen stack vi upp till brandjanne hagen och började med att banka bort isolatorer eller nått sånt, bankade även ner alla stolpar. Det var sjuukt jobbigt, verktygen var galet tunga och det var varmt som skaaaaatan! Stod där i gassande sol och gjorde det där halva hagen. Sen så klippte vi alla grenar och blad som stack fram från skogen. Det var galet jobbigt det med, hann inte klart så vi gick och käkade lunch. Sen stack vi tillbaka till hagen och fortsatte. Det gick bra och vi vart klara med halva hagen. Sen gick vi och hämtade Arkas och Mavven.

Vi red ut när julle hade slutat, vid tre. Jag på Arkas, Julle på Mavven och Nattis på Parris. Det gick braa, Arkas var pigg och glad :) Red runt häxringen och sen tillbaka!

Sen åkte jag hem till Nettan där Jessica väntade, vi chillade galet på studsmattan och lite sånt. Sen drog vi ner till stranden och sen åkte vi till stallet. Släppte Ariel på banan och hon var laaat! Hon vart iallafall svettig och fick galoppa över en bom. Släppte ut henne i hagen sen och vi åkte hem.

Käkade middag och sen började vi kolla på Sällskapsresan. Dock kom Tim, Danne och Jesper förbi först en snabbis. Sen drog de och så kom de tillbaka efter typ 10 minuter med massa MER flaskor, muppets! ;)

Sen kollade vi på nån film innan vi somnade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0